Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

"Το σκάνδαλο Ιωαννίδη" 
Ανήμερα της έκτακτης γενικής συνέλευσης της Football League, Football League 2 ο σύνδεσμος οργανωμένων φίλων της ΑΕΛ, “MONSTERS” καταθέτει μέσω της ιστοσελίδας του ένα ντοκουμέντο για τις σκέψεις της πολιτείας και καλεί την ΑΕΛ να αντισταθεί…
«Περίπου δύο εβδομάδες πριν σε τυχαία συνάντηση μελών του συνδέσμου με τον Ιωαννίδη στη Σαμαρίνα και σε συζήτηση για το περιβόητο θέμα της επαναφοράς Βόλου, Καβάλας και Ηρακλή στη Football League. Προκλητικός ο υφυπουργός αθλητισμού μίλησε για προαποφασισμένη κατάληξη του θέματος και τελειωμένη υπόθεση ενώ περιφρονητικά σχολίασε τις αντιδράσεις σαν μέρος της τυπικής αντιπαλότητας Λάρισας – Βόλου. 
Θεωρούμε ότι η ΑΕΛ θα σταθεί στο ύψος της απέναντι στο σκάνδαλο που τρέχει με πρωτοστάτη του Ιωαννίδη και θα προασπιστεί την αξιοπρέπεια της και την ιστορία της σε κάθε πράξη αυτής της σάπιας παράστασης. Δεν φοβόμαστε κανέναν, δεν υπολογίζουμε κανέναν αντίπαλο, όσοι όμως υπονόμευσαν τις τύχες και το μέλον της ΑΕΛ ( με την ανοχή του “ιδιοκτήτη” της, για να μην ξεχνιόμαστε) πρέπει να το πληρώσουν με το παραπάνω. Θεωρούμε λοιπόν αυτονόητη και δεδομένη την αντίσταση των εκπροσώπων της διοίκησης σε κάθε βήμα προς το σκάνδαλο ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ…».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου