Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΑΕΛ 0-1!!!
Με γκολ του Κώστα Νεμπεγλέρα στο 45ο λεπτό, η ΑΕΛ επικράτησε 1-0 του Πιερικού, σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας που έγινε στο γήπεδο της Κατερίνης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η πρώτη νίκη των "βυσσινί" στο διάστημα της προετοιμασίας τους, αλλά και το πρώτο γκολ που σημείωσε ο έμπειρος μέσος και αρχηγός της ομάδας.
Η νίκη ήταν ουσιαστικά η επιβεβαίωση της σταδιακής αγωνιστικής ανόδου της ΑΕΛ από παιχνίδι σε παιχνίδι. 
Οι «βυσσινί» έβγαλαν πάθος και αγωνιστικότητα, κέρδισαν τις περισσότερες μονομαχίες, ήταν σαφώς βελτιωμένοι στο δημιουργικό κομμάτι (πέτυχαν το πρώτο τους φετινό γκολ και είχαν και δοκάρι με τον Δεινόπαπα), κλείνοντας ιδανικά ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο οι συνεχείς αλλαγές έριξαν τον ρυθμό του παιχνιδιού, αλλά οι παίκτες του Μιχάλη Ζιώγα διαχειρίστηκαν σωστά το προβάδισμα πετυχαίνοντας την πρώτη τους φετινή φιλική νίκη, ψυχολογικής κυρίως αξίας.
Πιερικός: Τόλιος, Ντόικιτς (80’ Κωτσιόπουλος), Δήμου, Νίκου (80’ Καρτσαμπάς), Γιαζιτζόγλου, Λόπεζ, Δεσποτόφσκι (56’ Δεσποτόφσκι), Ίτσιος (56’ Κόιτς), Ελευθεριάδης (70’ Καθάριος), Φαμπίνιο, Ντάνι.
 ΑΕΛ: Πρίφτης, Παπαγεωργίου, Γιώτας, Ραπτάκης, Παγώνης, Χατζής (46’ Σκόνδρας), Νεμπεγλέρας (89’ Γκαλίτσιος), Σιατραβάνης (59’ Βούζας), Ζουρούδης (83’ Μάγγος), Δεινόπαπας (53’ Χασομέρης), Ζεκίνια (88’ Καρανίκας
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου