Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Συναντήσεις με Ζιώγα και ερασιτεχνική ΑΕΛ
Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Κώστας Πηλαδάκης βρέθηκε χθες στη Λάρισα και είχε δύο διαδοχικές συναντήσεις. Συγκεκριμένα είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τον προπονητή της ΑΕΛ Μιχάλη Ζιώγα όπου και ενημερώθηκε για την πορεία της ομάδας και στη συνέχεια βρέθηκε με την ερασιτεχνική ΑΕΛ. 
Η συνάντηση ξεκίνησε με ένταση αλλά ευτυχώς ολοκληρώθηκε σ’ ένα καλό και ευχάριστο κλίμα..
Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έδωσε στο Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής μια σειρά από έγγραφα θέλοντας με τον τρόπο αυτό να ξεδιαλύνει το τοπίο και να βάλει σ’ ένα άλλο επίπεδο την σχέση των δύο πλευρών.
Ο Κώστας Πηλαδάκης παρέδωσε στα μέλη του Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής έγγραφα που αφορούν: τις οφειλές της ΠΑΕ προς τρίτους, τις οφειλές προς τους ποδοσφαιριστές που κατέθεσαν προσφυγή, τα έσοδα και τα έξοδα της ΠΑΕ των τελευταίων ετών, όπως και την σύμβαση μεταξύ της ΠΑΕ και της ΓΗΠΕΔΟ ΛΑΡΙΣΑΣ Α.Ε. 
Όλα τα παραπάνω δόθηκαν με την εμπιστευτικότητα να μην διαρρεύσουν ποσά προς τα έξω.
Συν τοις άλλοις ο Κώστας Πηλαδάκης αναγνώρισε τις οφειλές της ΓΗΠΕΔΟ ΛΑΡΙΣΑΣ Α.Ε. προς την Ερασιτεχνική ΑΕΛ, τονίζοντας ωστόσο πως η αποπληρωμή τους δεν μπορεί να γίνει άμεσα. Υποσχέθηκε ωστόσο πως θα αρχίσει μια σταδιακή αποπληρωμή (έναντι) πιθανά σε μηνιαία βάση, ενώ αναγνώρισε και το δικαίωμα του Ερασιτέχνη για το 10% επί των καθαρών εισπράξεων της ΠΑΕ από τους εντός έδρας αγώνες.
Παρόντες στη συνάντηση ήταν και τα στελέχη της ΠΑΕ Αστέριος Ιακωβίδης και Μιχάλης Ανδρέου στους οποίους δόθηκε η εντολή από τον Πηλαδάκη να δώσουν ό,τι στοιχείο θέλει η ερασιτεχνική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου