Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Ήττα στην πρεμιέρα για την ΑΕΛ
Με ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Football League η ΑΕΛ. Οι «βυσσινί» με εμφάνιση κατώτερη των προσδοκιών ηττήθηκαν δίκαια στις Σέρρες από τον τοπικό Πανσερραϊκό με σκορ 1-0.
Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Μπανγκουρά στο 46’ εκμεταλλευόμενος λάθος διώξιμο του Ραπτάκη, αν και δύο λεπτά αργότερα η ΑΕΛ έχασε χρυσή ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν ο Νεμπεγλέρας δεν κατάφερε να νικήσει τον Λουκινί από το σημείο του πέναλτι. 
 H εξέλιξη του παιχνιδιού θα μπορούσε να ήταν διαφορετική αν ο Δεινόπαπας κατόρθωνε να μετουσιώσει σε γκολ τη μεγάλη φάση του 28ου λεπτού και έβαζε την ΑΕΛ μπροστά στο σκορ.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παπαδόπουλος (Σ.Δ. Μακεδονίας), ο οποίος έδειξε την κίτρινη κάρτα στους: Τοντόροφ, Γιαννόπουλο, Πονσέ, Σκόνδρα, Παγώνη.
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Λουσινί, Κιάσσος, Τσαούσης, Καρασαλίδης, Μπριλάκης, Σιάκκας, Ανάκογλου (83’ Γιαννόπουλος), Ράνιτς (69’ Παρασκευαϊδης), Τοντόροφ (89’ Μπονέρης), Κόντος, Μπανγκουρά.
ΑΕΛ: Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Ραπτάκης (74’ Σιατραβάνης), Γιώτας, Παγώνης, Σκόνδρας, Νεμπλεγλέρας, Πόνσε (46’ Τσιμπάμπα), Ζουρούδης (62’ Τσίγκας), Δεινόπαπας, Χασομέρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου