Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Τρία και λίγα ήταν!!

Με γκολ των Δεινόπαπα στο 36’, Καρανίκα στο 87’ και Ζεκίνια στις καθυστερήσεις, η ΑΕΛ πήρε μια δίκαιη πέρα για πέρα νίκη επί του Ολυμπιακού Βόλου με 3-0 μπροστά σε 10.000 κόσμο. Εκπληκτική ατμόσφαιρα από τον υπέροχο κόσμο της «Βασίλισσας» που έδειξε πως αξίζει να αγωνίζεται στην Σούπερ Λίγκα.
Το σκορ άνοιξε στο 36΄ο Θανάσης Δεινόπαπας με κεφαλιά μετά από ωραία σέντρα του Τσίγκα και στο 87΄ο Νίκος Καρανίκας με κεφαλιά «ψαράκι» πέτυχε το 2-0 μετά από ωραία ενέργεια του Ζεκίνια.
Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Ζεκίνια ο οποίος είχε δύο δοκάρια (24΄, 47΄) και με άψογο πλασέ μετά από πάσα του Χασομέρη διαμόρφωσε το τελικό 3-0, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των «βυσσινί».

Διαιτητής: Τριαντάφυλλος Τίκας (Καρδίτσας)
Βοηθοί:
Αστέριος Πατσιάς (Μακεδονίας) Δημήτρης Βαφειάδης (Καρδίτσας)
4ος:
Νίκος Τεβεκέλης (Μακεδονίας)
ΑΕΛ (Μ. Ζιώγας): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Ραπτάκης, Σκόνδρας, Παγώνης, Νεμπεγλέρας, Τσιάρας (66’ λ.τρ. Γιώτας), Δεινόπαπας (86’ Χασομέρης), Ζεκίνια, Τσιμπάμπα (61’ Καρανίκας), Τσίγκας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Γ. Βαζάκας): Γκίτκος, Στουρνάρας, Κατσιαρός, Πινδώνης, Παλαιολόγος, Ανιέτε (46’ Τσιάτσιος), Ογιαρμπίντε, Γενγκά (85’ Γαλάνης), Μπολάτι (66’ λ.τρ. Πετρόφ), Γόγολος, Μπακαγιόκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου