Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Μπορούσε τη νίκη η ΑΕΛ στο Πανθεσσαλικό..

Την ευκαιρία να περάσει μόνη πρώτη στο ρετιρέ της βαθμολογίας έχασε η ΑΕΛ, η οποία έμεινε στο 0-0 με τη Νίκη στο Βόλο, στην αναμέτρηση που ολοκλήρωσε το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής της Football League.
Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΛ κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο,και μάλιστα στο 9' έχασε διπλή ευκαιρία να προηγηθεί, πρώτα με τον Χασομέρη που η κεφαλιά του σημάδεψε το δοκάρι, και στην συνέχεια της φάσης το σουτ του Τσιμπάμπα απέκρουσε δύσκολα ο Βούρας.
Στο 32’ ακυρώθηκε κακώς γκολ του Τσιμπάμπα αφού ο διαιτητής Τοπούζης και ο 2ος βοηθός Χαρίτσης χρέωσαν εσφαλμένα με επιθετικό φάουλ τον Φρανκού στο ξεκίνημα της φάσης.
Στο 2ο ημίχρονο η Νίκη Βόλου ανέβασε απόδοση αλλά ο Σέρεμετ με έγκαιρες επεμβάσεις σε 3 περιπτώσεις κράτησε ανέπαφη της εστία του, και έδωσε στην ΑΕΛ τον πολύτιμο εκτός έδρας βαθμό.

Νίκη Βόλου (Στέλιος Μανωλάς): Βούρας, Ψιάνος, Μήτσης, Σαμαράς, Βέρτζος, Ριζογιάννης, Κυριάκος, Τάσιτς (56' Πουρτουλίδης), Σκούφαλης, Ουέλινγκτον (75' Τάντιτς), Γιάκομπ (67' Φλίγκος).
Λάρισα (Μιχάλης Ζιώγας): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Ραπτάκης, Σκόνδρας, Παγώνης, Νεμπεγλέρας, Τσιάρας (90+1' Γιώτας), Φρανκού (83' Ζουρούδης), Χασομέρης, Ζεκίνια (66' Δεινόπαπας), Τσιμπάμπα
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου