Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Νοκ άουτ ο Ζεκίνια

Δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η προετοιμασία της ΑΕΛ για την κυριακάτικη εντός έδρας αναμέτρηση με τον Θρασύβουλο, αφού ο Μιχάλης Ζιώγας καλείται να επιλύσει μία σειρά από προβλήματα.
Ξεκινώντας από τα… γνωστά, ο Θανάσης Τσίγκας συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα και ως το τέλος της εβδομάδας το ιατρικό επιτελείο θα είναι σε θέση να διαγνώσει αν ο έμπειρος επιθετικός ξεπέρασε το πρόβλημα του νευρώματος με τη θεραπευτική αγωγή ή θα χρειαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.
Ο Τσίγκας λοιπόν θα είναι σίγουρα ο ένας απόντας της κυριακάτικης αναμέτρησης και όχι ο μόνο. «Off» ετέθη και ο Μπράνκο Ζεκίνια, που κληρονόμησε ένα οστικό οίδημα στο πόδι του από κλωτσιά κατά τη διάρκεια της προπόνησης και δεν προλαβαίνει το παιχνίδι με τον Θρασύβουλο, μία ακόμη απουσία στο χώρο της μεσοεπιθετικής γραμμής για τους «βυσσινί».
Από οστικό οίδημα, στο γόνατο, ταλαιπωρείται και ο Κώστας Παγώνης, με την κατάσταση της υγείας του να μην εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία και αναμένεται να δώσει κανονικά το παρών στην κυριακάτικη αναμέτρηση, όπως και ο Ζοέλ Τσιμπάμπα που έχει αιμάτωμα στον ώμο.
Τα θετικά νέα έρχονται από την κατάσταση των Κώστα Χατζή, Λιονέλ Πότσι και Μούτσα Μπλέντι για τους οποίους ο χρόνος δουλεύει υπέρ τους και δεν αποκλείεται να δούμε κάποιον ή κάποιους στην αποστολή της κυριακάτικης αναμέτρησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου