Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Όρθια η ΑΕΛ και στην Πάτρα…

Στο 1-1 έμειναν Παναχαϊκή και ΑΕΛ, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 7ης αγωνιστικής της Football League. 
Ένα αποτέλεσμα που μόνο ως θετικό μπορεί να χαρακτηριστεί και δείχνει ότι η ομάδα βρίσκετε σε ανοδική πορεία.
Η ομάδα της ΑΕΛ παρουσίασε δύο πρόσωπα. Ένα ιδιαίτερα ενθαρρυντικό στο πρώτο ημίχρονο, ή για να ακριβολογούμε μέχρι το 54’ και ένα προβληματικό από εκείνο το σημείο μέχρι και το τέλος.
Μόλις στο 4' ο Νεμπεγλέρας έκανε το σουτ, ο Πίτκας έδιωξε και ο Τσιμπάμπα στην επαναφορά δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ με εξουδετερωμένο τον αντίπαλο τερματοφύλακα! Στο 28' και πάλι ο Νεμπεγλέρας «γέμισε» με φάουλ, ο Τσιμπάμπα εκ νέου πήρε την κεφαλιά και η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.
Στο 52' ο Χασομέρης μπήκε στην περιοχή, έκανε τη σέντρα-σουτ, ο Τσιμπάμπα με προβολή έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 0-1. 
Από 'κει και πέρα οι Πατρινοί πήραν τα ηνία του αγώνα και στο 66' ο Βοσκόπουλος έφερε το ματς στα ίσα, όταν με κοντινή προβολή μετ΄από γύρισμα του Βουνκ διαμόρφωσε το 1-1, σε μια φάση που "κοιμήθηκε" η άμυνα της ΑΕΛ. 
Το τελευταίο σφύριγμα στο παιχνίδι βρήκε την ΑΕΛ να μένει χωρίς νίκη μετά από τρεις σερί επιτυχίες, ενώ η Παναχαϊκή παραμένει στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Πίτκας, Σπίνουλας, Καραμανλής, Βοσκόπουλος, Κοιλιάρας, Βούνκ (86' Βασιλαντωνόπουλος), Ολισέ, Ουρτάδο (42' λ.τ. Σαλαμαστράκης), Μαπούκου, Ντίνας, Γκούρτσας (55' Ντιόγκο).

ΑΕΛ: Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Ραπτάκης, Σκόνδρας, Παγώνης, Νεμπεγλέρας, Τσιάρας, Ζεκίνια (90' Γιώτας), Τσιμπάμπα, Δεινόπαπας (81' Φρανκού), Χασομέρης (65' Καρανίκας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου