Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

ΑΕΛ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 0 - 0

 
Η ΑΕΛ όχι μόνο κόντραρε στα ίσα την 3η ομάδα του βαθμολογικού πίνακα της Super League, αλλά είχε την υπεροχή και τις ευκαιρίες να την κερδίσει. 
Το τελικό 0-0 με τον Αστέρα Τρίπολης στο AEL FC ARENA αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει του επαναληπτικού για την τρίτη φάση του Κυπέλλου και μια γλυκόπικρη γεύση στους «βυσσινί». 
Στο 35’ ο Φρανκού κέρδισε τις μάχες στην περιοχή, πεσμένος κατάφερε με προβολή να σπρώξει τη μπάλα στον αμαρκάριστο Τσιμπάμπα, ο οποίος όμως μόνος απέναντι στον Μπαντή έχασε το κοντρόλ δίνοντας τη δυνατότητα στον γκολκίπερ του Αστέρα να μπλοκάρει. 
Στο 42’ και στο 44’ ο Καρντάσιο δέχτηκε δύο κίτρινες κάρτες, με αποτέλεσμα ο Αστέρας να μείνει με δέκα παίκτες.
Στο 63’ μεγάλη ευκαιρία με τον Ζουρούδη όταν το σουτ από το ύψος του πέναλτι (μετά από γύρισμα του Νεμπεγλέρα) πέρασε άουτ. 
Στο 80 ο Σκούπρας σέντραρε από τα αριστερά, ο Τσιμπάμπα μόνος στο δεύτερο δοκάρι και με τον Μπαντή εκτός θέσης, πιάνει την κεφαλιά, αλλά η μπάλα καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.  
Στο 88’ σέντρα του Χασομέρη, κεφαλιά πάσα του Τσιμπάμπα, ο Ζουρούδης απ’ το ύψος της μικρής περιοχής πιάνει αδύναμο γυριστό σουτ και η μπάλα καταλήγει στα χέρια του Μπαντή. Ενδιάμεσα, στο 78’, ο Σέρεμετ κράτησε όρθια την ΑΕΛ με εκπληκτική διπλή απόκρουση στα σουτ των Ράγιος και Ναβάρο. 

ΑΕΛ Σέρεμετ, Σκούπρας, Ραπτάκης, Γιώτας, Δημόπουλος (67’ Καρανίκας), Νεμπεγλέρας, Πόνσε, Ζουρούδης, Δεινόπαπας (77’ Χασομέρης), Τσιμπάμπα, Φρανκού (62’ Ζεκίνια).

Αστέρας Τρίπολης: Μπαντής, Γιαλούσης, Μπαρτολίνι, Αλβάρεζ, Καστέλς, Φορμίκα, Καρντάσιο, Φραγκουλάκης (64’ Ναβάρο), Καλαντζής, Ντε Μπλάσις (82’ Έγκον), Αλβάρο (46’ Ράγιος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου