Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Πιερικός - ΑΕΛ 0 - 0

Ύστερα από ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο, με λίγες φάσεις, Πιερικός και ΑΕΛ έμειναν στο 0-0.  
Παρά τις σημαντικές απουσίες στην επίθεση (Τσιμπάμπα, Τσίγκας, Φρανκού), η ΑΕΛ ήλεγξε τον αγώνα στη μεγαλύτερη διάρκειά του, με κινητήριο μοχλό τον Πόνσε κέρδισε τη μάχη του κέντρου και βγήκε με αξιώσεις στην εστία του Τόλιου. 
Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΛ ήταν η ομάδα που είχε επιβάλει το ρυθμό της στον αγωνιστικό χώρο. 
Έχοντας έναν Πόνσε σε πολύ καλή ημέρα, κυκλοφορούσε όσο καλύτερα μπορούσε στον κάκιστο αγωνιστικό χώρο τη μπάλα, δημιουργούσε τις προϋποθέσεις, αλλά σημαντική ευκαιρία δεν δημιούργησε. 
Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ δημιούργησε τρεις πολύ καλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, στο 51' με το Ζουρούδη, και στο 59' και 66' με τον Πόνσε.
Στον αντίποδα, με σωστή αμυντική λειτουργία δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα, αφού δεν επέτρεψε στον αντίπαλο να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του Σέρεμετ.
Έτσι αυτό το 0-0 μοιάζει να είναι δίκαιο, όχι όμως κι αυτό που ήθελε ο Μιχάλης Ζιώγας και οι παίκτες του, αφού μιλάμε για ένα αποτέλεσμα που τους κρατά μακριά από τις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Πιερικός: Τόλιος, Λαζαρίδης (83’ Νίκου), Γιαζοτζόγλου, Ντόικιτς, Δήμου, Φαμπίνιο, Καραγκούνης, Καθάριος (66’ Ελευθεριάδης), Κόιτς (88’ Ίτσιος), Ντάνι, Δεσποτόφσκι.
ΑΕΛ: Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Ραπτάκης, Σκόνδρας, Παγώνης, Νεμπεγλέρας, Πόνσε, Δεινόπαπας (75’ Τσιάρας), Ζεκίνια (61’ Παπαϊωάννου), Χασομέρης, Ζουρούδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου