Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Ηρακλής Ψαχνών - ΑΕΛ 1 - 0

Πέμπτο συνεχόμενο ματς χωρίς νίκη και δεύτερη σερί ήττα για την ΑΕΛ, 1-0 στα Ψαχνά από τον Ηρακλή, ένα αποτέλεσμα που την απομακρύνει ακόμη περισσότερο από τις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.
Για ακόμη ένα ματς η ΑΕΛ ήταν καλύτερη από τον αντίπαλό της, είχε την κατοχή της μπάλας, τις ευκαιρίες, αλλά για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική πλήρωσε το γκολ-δώρο που έκανε στον Ηρακλή και έφυγε χωρίς βαθμούς από την Εύβοια. 
Μόλις στο 9ο λεπτό ο Τάουερ έκανε σέντρα, ο Σκόνδρας γλίστρησε και ο Σέγγος ανενόχλητος νίκησε τον Σέρεμετ.
Η είσοδος του Πόνσε στην επανάληψη, στη θέση του Μάγγου, μάζεψε την κατάσταση για τη λαρισινή ομάδα που ανέβασε τον ρυθμό της, μετέφερε το παιχνίδι στην περιοχή του Σικαλιά, είχε κάποιες ευκαιρίες, αλλά ως εκεί… 
Ο Ζιώγας, προσπάθησε να διορθώσει τα αρχικά του λάθη και σίγουρα οι δύο τουλάχιστον από τις αλλαγές του ήταν καλύτερες από τις βασικές του επιλογές και δεν δικαιώθηκε από το ρίσκο της συμμετοχής αρκετών παιδιών στο αρχικό σχήμα, που δεν είχαν λεπτά συμμετοχής. 

Ηρακλής Ψαχνών: Σικαλιάς, Μπακομήτρος, Γέσιτς, Ζουλιώτης (69’ Ντελέκος), Ποκόνγκ (90’ Λούτσιο), Ρεπετσάς, Λιόσης, Τάουερ, Βαγγέλη (65’ Ρούτσης), Κονέ, Σέγκος.

ΑΕΛ: Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Ραπτάκης, Σκόνδρας, Δημόπουλος, Νεμπεγλέρας, Μάγγος (46’ Πόνσε), Παπαϊωάννου (57’ Μπλέντι), Χασομέρης, Ζεκίνια (74’ Φρανκού), Τσιμπάμπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου