Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

2-1 η ΑΕΛ με ανατροπή!!!

Σε ένα ματς ακατάλληλο για καρδιακούς η ΑΕΛ κέρδισε τον Απόλλωνα Σμύρνης με 2-1 και έβαλε τέλος στο σερί των ανεπιτυχών αποτελεσμάτων.
Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ΑΕΛ ο τερματοφύλακάς της Ντίνο Σέρεμετ, ο οποίος στο 95’ απέκρουσε πέναλτι. 
Η ΑΕΛ κυριάρχησε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και βρήκε το ψυχικό σθένος να ανατρέψει το «πλασματικό» 0-1 του ημιχρόνου.  
Ο Απόλλωνας σκόραρε κόντρα στη ροή του αγώνα από στημένη φάση στο 28’ (με κεφαλιά του Δεληζήση) ενώ οι «βυσσινί» πίεζαν διαρκώς και έχοντας την κατοχή της μπάλας δημιουργούσαν επικίνδυνες προϋποθέσεις στην εστία του Κοτταρά. 
Στο δεύτερο ημίχρονο  η ΑΕΛ κυριάρχησε ολοκληρωτικά στον αγωνιστικό χώρο και μέσα σε 23 λεπτά έκανε τη μεγάλη ανατροπή. 
Στο 57’ από υποδειγματική σέντρα του Παπαγεωργίου ο Ζεκίνια με κεφαλιά ισοφάρισε 1-1 και στο 68’ με δημιουργό και πάλι τον Παπαγεωργίου και εκτελεστή τον Τσιμπάμπα η ΑΕΛ πήρε κεφάλι στο σκορ και το κράτησε μέχρι τέλους. 
Σε αυτό βοήθησε καθοριστικά και ο Ντίνος Σέρεμετ που στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων έκανε την απόκρουση του αγώνα στο πέναλτι του Δεληζήση. Το πέναλτι είχε παραχωρήσει με χέρι ο Παπαγεωργίου, ο οποίος αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα.

ΑΕΛ: Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Ραπτάκης, Σκόνδρας, Παγώνης, Νεμπεγλέρας, Τσιάρας (46’ Ζουρούδης), Πόνσε (77’ Καρανίκας), Χασομέρης, Ζεκίνια, Τσιμπάμπα (92’ Γιώτας).
Απόλλων Σμύρνης: Κοτταράς, Κωνσταντίνου, Χιντζίδης, Ιασωνίδης, Δεληζήσης, Διαμαντίδης, Κατσίκης (76’ Κύργιας), Καμαρά (86’ Λεοντίου), Καραμαλίκης, Διαμάντης, Μανιάς (61’ Τσιλιγκίρης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου