Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Βαριά ήττα για την ΑΕΛ στο Κύπελλο

Βαριά ήττα με σκορ 4-1 από τον Αστέρα Τρίπολης γνώρισε η ΑΕΛ και παράλληλα είπε…αντίο στο θεσμό του Κυπέλλου. Το συγκρότημα του Μιχάλη Ζιώγα πραγματοποίησε πολύ κακή εμφάνιση ειδικά αμυντικά με αποτέλεσμα ο Αστέρας να εκμεταλλευτεί τα λάθη και να φτάσει το σκορ σε υψηλά επίπεδα. 
Ο Αστέρας μόλις στο 13' άνοιξε το σκορ όταν ο Ναβάρο βρέθηκε προ κενής εστίας μετά από πολύ καλή συνεργασία των Ράγιος και Έγκον και δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 43΄λεπτό η ΑΕΛ θα μπορούσε να είχε ισοφαρήσει όταν ο Τσιμπάμπα βρέθηκε μέσα στην μικρή περιοχή έκανε το σουτ αλλά ο Κουρμπέλης με σωτήρια προβολή απομάκρυνε την μπάλα.
Στην επόμενη ακριβώς φάση ο Αστέρας Τρίπολης έκανε το 2-0 όταν ο Καλαντζής έπιασε την κεφαλιά η μπάλα χτύπησε στην πλάτη του Παπαγεωργίου ξεγελώντας τον Σέρεμετ.
Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Μιχάλης Ζιώγας πέρασε τους Ζεκίνια και Ζουρούδη αντί των Τσιάρα και Χασομέρη, παίζοντας με 4-2-4.
Το ρίσκο όμως δεν βγήκε στους «βυσσινί», αφού μόλις στο 49' ο Ράγιος με πολύ όμορφο σουτ έκανε το 3-0, ρίχνοντας ουσιαστικά... ταφόπλακα σε όποια ελπίδα είχαν οι παίκτες της Λάρισας.
Ο Καλατζίδης έδωσε διαστάσεις θριάμβου στο σκορ στο 75' κάνοντας το 4-0, και το μόνο που πέτυχε η ΑΕΛ ήταν να μειώσει στο 86', όταν ο Φρανκού υποδέχτηκε πολύ όμορφα την μπάλα μέσα στην αντίπαλη περιοχή και με άπιαστο σουτ νίκησε τον Μπαντή. 
Συγκινητική η παρουσία των περίπου 20 φίλων της ΑΕΛ που βρέθηκαν στον πλευρό της ομάδας.

Αστέρας Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης): Μπαντής, Τσαμπούρης, Φορμίκα, Κουρμπέλης, Μπαρτολίνι, Αλβάρες (78' Κωστούλας), Έγκον, Ναβάρο, Ράγιος (63' Ράγιος), Καλαντζής (78' Περόνε), Ντε Μπλάσις.
ΑΕΛ(Μιχάλης Ζιώγας): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Παγώνης, Σκόνδρας, Γκαλίτσιος, Τσιάρας (46' Ζεκίνια), Νεμπεγλέρας, Πόνσε, Χασομέρης (46' Ζουρούδης), Δεινόπαπας (66' Φρανκού), Τσιμπάμπα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου