Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Ανακοίνωση Monsters

 
Ανακοίνωση εξέδωσε και ο σύνδεσμος φιλάθλων Monsters με αφορμή τη γραπτή δήλωση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ, Κώστα Πηλαδάκη. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Πριν ένα χρόνο είχαμε δημοσιοποιήσει την ανακοίνωση με τίτλο "Τέλος του κύκλου" με αποδέκτη εσένα,τον Πηλαδάκη.
Ένα χρόνο αργότερα με δεδομένη την οικονομική και αγωνιστική κατάσταση και προοπτική της ΑΕΛ, δεν αλλάζει ούτε μια γραμμή του κειμένου... Γι' αυτό λοιπόν το λόγο, πριν δοκιμάσεις ξανά να δημιουργήσεις εντυπώσεις με ασάφειες και άχρηστες γενικότητες, θυμήσου πως είσαι ο κύριος και πρώτος υπαίτιος για όλα όσα αντιμετωπίζει τώρα η ΑΕΛ...Δεν μας κάνεις και χάρη από πάνω...Οι δικές σου τακτικές και επιλογές εκμηδένισαν τελικά όλα τα όπλα που είχε πάντα αυτή η ομάδα, αλλά και αυτό που της έδωσες...το γήπεδο...
Αν η ΑΕΛ πορεύεται σε δύσκολους καιρούς αγωνιζόμενη σε υποβαθμισμένη κατηγορία και με μηδενικά (...) έσοδα, εσύ είσαι υπεύθυνος.Αν πραγματικά (λέμε τώρα) θέλεις να πουλήσεις και είτε δεν βρίσκεις ή αυτοί που εμφανίζονται είναι ανεπαρκείς ,εσύ φταις γιατί αυτό που έχεις να "πουλήσεις" αυτούς προσελκύει...Το περιβόητο Δ.Σ. (που μάλλον έχει μεταφράσει τα αρχικά του σε "Δεν Συνεννοούμαστε"), αν είχε ίχνος αυτοσεβασμού θα είχε ήδη παραιτηθεί, καθώς γελοιοποιείται αβασάνιστα από εσένα τον ίδιο.
Όσο για το δημόσιο χρέος, θα χαρούμε να ενημερωθούμε με την ίδια εμμονή και λεπτομέρεια με αυτή που το χρησιμοποιείς σαν δικαιολογία, όταν θα αποπληρώνονται δόσεις του, με ποιόν τρόπο αυτά τα ποσά χρησιμοποιούνται για την οικονομική εξυγείανση της ομάδας μας (που τόσο αγάπησες...)
Την επόμενη λοιπόν φορά που η ομάδα μας θα έχει μια ανάλογη εκτός έδρας επιτυχία κι όλοι μας θα προσπαθούμε να βρούμε μια νέα δυνατή αφετηρία αντεπίθεσης, ελπίζουμε η ΑΕΛική σου αγάπη να σε αποτρέψει από ανάλογες επικοινωνιακές γκάφες σαν την τελευταία και παραμένοντας σιωπηλός να αφοσιωθείς σε αυτό που χρωστάς...
Περίπου 500.000 ευρώ χρέη πλήρωσες όταν την πήρες...

MONSTERS – GATE 1
HISTORY MAKERS since 1982

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου