Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Κόλλησε… στο μηδέν η ΑΕΛ

 
Στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της νέας χρονιάς η ΑΕΛ άφησε ακόμη δύο εντός έδρας πολύτιμους βαθμούς παραχωρώντας λευκή ισοπαλία, 0-0, στον Ηρακλή μέσα στο AEL FC ARENA.
Αν και οι "βυσσινί" μπήκαν νωθρά στο παιχνίδι, ο Τσίγκας στο 17' δεν κατάφερε μετά από εξαιρετική κάθετη του Δεινόπαπα, να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, στέλνοντας την μπάλα λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι. 
Στο 36’, ο διαιτητής Σφακιανάκης αρνήθηκε καθαρό πέναλτι (θα το έδινε ακόμη και ο Στράντζαλης),σε παρατεταμένο τράβηγμα του Χασομέρη από τον Σαββίδη και αποβολή για τον παίκτη του Ηρακλή, ο οποίος είχε ήδη δεχτεί μία κίτρινη κάρτα νωρίτερα στο παιχνίδι.
Πέντε λεπτά πριν εκπνεύσει η κανονική διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου ο Παπαγεωργίου έσωσε σωτήρια την προβολή του Στεφανίδη, κρατώντας το 0-0 μέχρι την ανάπαυλα.
Τελευταία ευκαιρία για την ΑΕΛ στο 88’ όταν ο Πόνσε βρήκε τον Χουάντερσον εκτός θέσης, σούταρε από μακριά, αλλά ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων απέκρουσε με δυσκολία.


ΑΕΛ: Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Σκόνδρας, Γιώτας, Παγώνης, Νεμπεγλέρας, Πόνσε, Δεινόπαπας (80’ Μπλέντι), Τσίγκας (69’ Καρανίκας), Χασομέρης, Ζεκίνια (59’ Ζουρούδης).

Ηρακλής: Χουάντερσον, Σαββίδης, Ντε Σόουζα, Λόπεζ, Βαγγελόπουλος (46’ Νατσούρας), Τσερκέζος, Σουλίδης, Γεωργίου, Ισαάκ Χόβε (76’ Χιονίδης), Κριβόκαπιτς (65’ Παληγεώργος), Στεφανίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου