Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Με 19 κόντρα στον Φωκικό

Με πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις των Δένδρων ολοκλήρωσε η ΑΕΛ την προετοιμασία της για τον αυριανό (Κυριακή 03/02, 15:00) αγώνα με τον Φωκικό στο AEL FC ARENA για την 19η αγωνιστική της Football League.
Στη διάθεση του  Τίμου Καβακά δεν βρίσκονται οι τραυματίες Πότσι, Φρανκού, Ραπτάκης, όπως επίσης και ο Τσιάρας που εκτίει ποινή λόγω καρτών. Παράλληλα, εκτός αποστολής έμεινε και ο Ζεκίνια μετά τα όσα έγιναν με τον Πορτογάλο να αρνείται τη μείωση αποδοχών που του πρότεινε η ΠΑΕ, αν και αυτό που βγαίνει από τους "βυσσινί" είναι πως ο Πορτογάλος έμεινε εκτός αποστολής για αγωνιστικούς λόγου, καθώς περνάει μια περίοδο παρατεταμένου ντεφορμαρίσματος.
Αντίθετα, επιστρέφει ο Δεινόπαπας, ο οποίος εξέτισε την περασμένη αγωνιστική κόντρα στον Βύζαντα, ενώ πρώτη είναι η συμμετοχή στην αποστολή για τον Πάτρικ Αλεξάντροβιτς, ο οποίος βρίσκεται σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς κι έτσι επιλέχθηκε από τον Τίμο Καβακά.
Στην 19άδα συμπεριλαμβάνονται οι εξής ποδοσφαιριστές: Σέρεμετ, Φιρινίδης, Σκόνδρας, Γιώτας, Καρακώστας, Σκούπρας, Παπαγεωργίου, Δημόπουλος, Παγώνης, Νεμπεγλέρας, Λιαπάκης, Καρανίκας, Πόνσε, Χασομέρης, Δεινόπαπας, Μπλέντι, Τσίγκας, Κρητικός, Αλεξάντροβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου