Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Ο Σκόνδρας «λύτρωσε» την ΑΕΛ στην Επανομή

Με γκολ του Αποστόλη Σκόνδρα στο 87ο λεπτό η ΑΕΛ επικράτησε στο «Νίκος Σαράφης» με 1-0 της Επανομής, παίρνοντας τρεις πολυτιμότατους βαθμούς, σ’ ένα ματς όπου δεν παίχθηκε ποδόσφαιρο υψηλών προδιαγραφών λόγω του τραγικού αγωνιστικού χώρου.
Η ΑΕΛ στο πρώτο ημίχρονο είχε μια ελαφρά υπεροχή, αλλά δυσκολευόταν να φτάσει στο γκολ, ενώ στο 24’ ο Παπατζίκος με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Σίλβα, σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι για τους γηπεδούχους.
Στο δεύτερο μέρος, η ΑΕΛ μπήκε πιο επιθετικά έχασε κάποιες ευκαιρίες με τους Τσίγκα και Χασομέρη αλλά έπρεπε να φτάσουμε στο 87ο λεπτό για να έρθει η λύτρωση για τους «βυσσινί».  
Ο Νεμπεγλέρας εκτέλεσε το κόρνερ και ο Σκόνδρας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 0-1, που ήταν και το τελικό σκορ.

Αναγέννηση Επανομής: Ταταρίδης, Νταντάμης, Ζόσουα Σίλβα, Γκλάμοσακ, Σαμουηλίδης, Μωϋσίδης, Κουκουλέκης (82’ Παπαστεργίου), Κουλίδης (78’ Τζανδάρης), Τοπούζης, Μάθιου Σίλβα (46’ Μπέκα), Παπατζίκος

ΑΕΛ: Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Σκόνδρας, Γιώτας, Παγώνης, Νεμπεγλέρας, Τσιάρας, Δεινόπαπας (53’ Αλεξάντροβιτς/ 90’ Πότσι), Τσίγκας (90+3’ Φρανκού), Χασομέρης, Κρητικός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου