Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Σούζα το «Αλογάκι»

Την τέταρτή της νίκη στα τελευταία της έξι παιχνίδια σημείωσε η ΑΕΛ η οποία επικράτησε 3-0 της Αναγέννησης Γιαννιτσών και σκαρφάλωσε στην 3η θέση που οδηγεί στην απευθείας άνοδο στην Σούπερ Λίγκα!
Η «Βασίλισσα του κάμπου» ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα έχασε πάρα πολλές ευκαιρίες και δίκαια στο τέλος πανηγύρισε την κατάκτηση της νίκης. 
Στο 18’ ο Παγώνης είχε δοκάρι για την ΑΕΛ χάνοντας την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ για τους «βυσσινί».
Αυτή ήταν και η μοναδική κλασική ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο  για την ΑΕΛ αν και οι φιλοξενούμενοι μείνανε με δέκα παίκτες από το 33' λόγω αποβολής του Σαμαρόπουλου.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Τίμος Καβακάς προσπάθησε να κάνει πιο επιθετική την ομάδα περνώντας τον Τσίγκα και τον Φρανκού.  
Στο 47' ο Θανάσης Τσίγκας στην πρώτη του επαφή με την μπάλα έπιασε το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή και έδωσε το προβάδισμα στους "βυσσινί".
Στο 72' ο Μπλέντι μπήκε από αριστερά έκανε την παράλληλη μπαλιά και ο Γκαρακλίδης στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του. 
Στο 80' ο Δεινόπαπας με προβολή με το γόνατο και έπειτα από σύγχυση στην άμυνα των φιλοξενουμένων, διαμόρφωσε το τελικό  3 - 0.

ΑΕΛ (Τίμος Καβακάς): Φιρινίδης, Παπαγεωργίου, Καρακώστας, Γιώτας, Παγώνης, Νεμπεγλέρας, Τσιάρας (46' Φρανκού), Πόνσε (λ.τ. 61’ Πότσι), Σ. Κρητικός (46' Τσίγκας), Δεινόπαπας, Μπλέντι.

Αναγέννηση Γιαννιτσών (Σάββας Κωφίδης): Λαμπάκης, Καρλόπουλος, Βλαχόπουλος, Σερέτης, Γκαρακλίδης, Καρπαθάκης, Άρτσε, Καπνίδης, Τσιάμης, Σαμαρόπουλος, Σκαθαρούδης. 

Διαιτητής: Μαστακάς (Μακεδονίας), βοηθοί: Χαδήμογλου, Περικλείδης (Μακεδονίας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου