Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Πλήρωσε την αστοχία...

Δυστυχώς για την ΑΕΛ το εντυπωσιακό ντεμαράζ των τελευταίων αγώνων όπου μετρούσε τρεις συνεχόμενες νίκες, σταμάτησε στο AEL FC ARENA εκεί όπου οι «βυσσινί» παραχώρησαν «λευκή» ισοπαλία στη Δόξα Δράμας.
Απέναντι σε έναν αντίπαλο με πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες στα τελευταία εφτά παιχνίδια, η ΑΕΛ κυριάρχησε στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, δεν επέτρεψε στην Δόξα Δράμας να απειλήσει παρά μόνο σε δύο αντεπιθέσεις, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει μένοντας στο 0-0.
Στο πρώτο εικοσάλεπτο οι δύο ομάδες μετρούσαν ήδη από δύο καλές στιγμές. Η ΑΕΛ με τον Πόνσε στο 3’ και στο 21’ και η Δόξα με τον Καπέλ στο 2’ και Πουλάκο στο 15’, φάσεις στις οποίες ο Σέρεμετ και ο Σκόνδρας αντίστοιχα απομάκρυναν τον κίνδυνο. Από εκεί και μετά το ματς ήταν ένας διαρκής μονόλογος της ΑΕΛ η οποία με σωστή επιθετική ανάπτυξη και καλή αμυντική λειτουργία υποχρέωσε τον αντίπαλο σε παθητικό ρόλο, ενώ την ίδια στιγμή δημιουργούσε τη μία ευκαιρία μετά από την άλλη. Στο 32’ από κόρνερ του Νεμπεγλέρα και κεφαλιά του Τσίγκα από πλεονεκτική θέση, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 37’ από εξαιρετικό συνδυασμό Νεμπεγλέρα-Αλεξάντροβιτς, ο Παγώνης βγαίνει στην πλάτη της άμυνας, σουτάρει από πλάγια θέση άστοχα. 
Στο 42’ από βαθιά μπαλιά του Χασομέρη ο Παπαγεωργίου αυτή τη φορά βγαίνει μόνος του στην πλάτη της άμυνας, αλλά το διαγώνιο σουτ αποκρούει ο Δαύκος.
Στο 53’ ο Νεμπεγλέρας κλέβει την μπάλα, βγάζει κάθετη μπαλιά στον Τσίγκα, ο οποίος βγαίνει τετ-α-τετ με τον Δαύκο αλλά το σουτ του περνάει λίγα εκατοστά έξω από το δεξί δοκάρι. Στο 57’ ο Κρητικός ξεφεύγει από δεξιά, σπάει την μπάλα στον Τσίγκα στο ύψος της μικρής περιοχής αλλά το πλασέ του κοντράρει πάνω στον Μιλένκοβιτς και τον Δαύκο. Στο 83’ από σέντρα του Νεμπεγλέρα ο Τσίγκας πιάνει ωραία κεφαλιά αλλά ο γκολκίπερ της Δόξας αποκρούει εντυπωσιακά την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι της εστίας.  
Στις καθυστερήσεις ο Σέρεμετ κράτησε το μηδέν σε κοντινό σουτ του Καπέλ, γιατί θα μιλούσαμε για εντελώς άδικο αποτέλεσμα. 
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μπαλατσούκας (Ηπείρου) με βοηθούς τους κ.κ. Κουρέντα και Τίκα ενώ χρέη 4ου εκτελούσε ο κ. Γρατσάνης.

ΑΕΛ (Τίμος Καβακάς): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Σκόνδρας, Καρακώστας (76’ λ.τ. Τσιάρας), Παγώνης, Νεμπεγλέρας, Λιαπάκης, Πόνσε, Τσίγκας, Χασομέρης (69’ Δεινόπαπας), Αλεξάντροβιτς (46’ Κρητικός).
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Δαύκος, Ταραλίδης, Καμινιώτης (46’ Μπαλής), Ιντζόγλου, Ρούσεφ (60’ Περπερίδης), Σοϊλέδης, Κάπελ, Πουλάκος (81’ Τότο), Στεργιανός, Ροντρίγκο, Μιλένκοβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου