Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Πέρασε από τη Φυλή η ΑΕΛ

«Διπλό» ανόδου για την ΑΕΛ στη Φυλή, καθώς επικράτησε με 1-0 του Θρασύβουλου και βρέθηκε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.
Στο πρώτο ημίχρονο οι «βυσσινί» δεν μπορούσαν να διασπάσουν την πολυπρόσωπη άμυνα του Θρασύβουλου και να δημιουργήσουν φάσεις. 
Στο δεύτερο μέρος η είσοδος των Δεινόπαπα και Τσίγκα έδωσαν νέο αέρα στην επιθετική γραμμή της ΑΕΛ και έφτασαν στη νίκη. Το «χρυσό» γκολ σημείωσε στο 75’ με κοντινή προβολή ο Τσίγκας, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ζεκίνια.
Κορυφαίος σε απόδοση για την ΑΕΛ ήταν ο Ζεκίνια που έδειξε μεγάλη διάθεση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ενώ καλά τα πήγαν ο Καρακώστας με τον Πότσι ενώ καταλυτική ήταν η παρουσία των Δεινόπαπα και Τσίγκα που πέρασαν στο ματς ως αλλαγές.
Περίπου 150 φίλοι της ΑΕΛ, άλλοι από Λάρισα, άλλοι από την Αττική, βρέθηκαν στο πέταλο του γηπέδου της Φυλής δίνοντας το απαραίτητο "βυσσινί" χρώμα στην αναμέτρηση. 
Μάλιστα στο τέλος της αναμέτρησης με τα συνθήματα τους ζήτησαν από τους παίκτες της ΑΕΛ και την νίκη την Τετάρτη κόντρα στη γειτονική Νίκη Βόλου. 

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ: Σταυριανός, Βασιλείου, Τζιωρτζιόπουλος (72΄Αρκουμάνης), Σύρος, Μπακάλης, Σταυροθανασόπουλος, Βλασόπουλος, Σερέπας, Προβατίδης, Καλογιάννης (57΄Καλογρίδης), Πλαβούκος (64΄Καλαμιώτης).

ΑΕΛ: Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Δημόπουλος, Καρακώστας, Σκόνδρας, Λιαπάκης (59΄Τσίγκας), Πότσι, Ζεκίνια, Αλεξάντροβιτς (46΄Δεινόπαπας), Μπλέντι, Κρητικός Σ. (78΄Τσιάρας). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου