Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Μοιράστηκαν βαθμούς ΑΕΛ και Νίκη Βόλου

Με ισόπαλο σκορ 1-1 έληξε η αναμέτρηση στο AEL FC ARENA ανάμεσα στην ΑΕΛ και την Νίκη Βόλου,με την «Βασσίλισα» να ισοφαρίζει στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας του αγώνα.
Το παιχνίδι ξεκίνησε μέσα σε μια φαντασμαγορική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί της ΑΕΛ, που με καπνογόνα και συνθήματα έδειξαν πως είναι δίπλα στις προσπάθειες των βυσσινί. Ο διαιτητής της αναμέτρησης μάλιστα, αναγκάστηκε να διακόψει για λίγα λεπτά το παιχνίδι στην έναρξη, για να καθαρίσει η ατμόσφαιρα από τους καπνούς.
Η ΑΕΛ μπήκε με εμφανές το άγχος στα πρώτα λεπτά του αγώνα, με αποτέλεσμα να δώσει την ευκαιρία στους ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου να βγουν μπροστά και να κάνουν μερικές επιθέσεις, χωρίς ωστόσο να απειληθεί ιδιαίτερα η εστία του Ντίνο Σέρεμετ. 
Από το 25' λεπτό και μετά, οι βυσσινί βγήκαν μπροστά δημιουργώντας κάποιες φάσεις στην αντίπαλη περιοχή, ωστόσο το καθαρό μυαλό έλειπε με αποτέλεσμα οι ευκαιρίες αυτές να περάσουν ανεκμετάλλευτες. Τελικά το πρώτο μέρος του αγώνα έληξε με το ισόπαλο 0 – 0 και την ΑΕΛ να έχει κάποιες προσπάθειες και την Νίκη Βόλου να στέκεται καλύτερα στο γήπεδο.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ μπήκε πιο δυνατά και στο 48' έχασε διπλή ευκαιρία για να προηγηθεί.
Ο Κρητικός που μόλις είχε περάσει ως αλλαγή έπιασε το δυνατό σουτ, η μπάλλα βρήκε στο δοκάρι, και στη επιστροφή ο Μπλέντι προ κενής εστίας «κατάφερε» και έστειλε την μπάλα άουτ. 
Στην επόμενη φάση και όπως γίνετε σε αυτές τις περιπτώσεις η Νίκη Βόλου βγήκε γρήγορα μπροστά, και πριν οι παίκτες της ΑΕΛ προλάβουν να οργανωθούν ο Πουρτουλίδης με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σέρεμετ.
Στο διάστημα που απέμενε τα πόδια των παικτών του Καβακά έγιναν ακόμα πιο βαριά αφού το άγχος τους είχε κυριεύσει.
Στο 90' όμως ο Αλεξάνδροβιτς με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον Βούρα και ισοφάρισε σε 1-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

ΑΕΛ: Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Σκόνδρας, Καρακώστας, Παγώνης, Νεμπεγλέρας, Τσιάρας (54’Αλεξάντροβιτς), Ζεκίνια, Τσίγκας, Δεινόπαπας (46’ Κρητικός Σ.), Μπλέντι (79’ Κρητικός Τ.)
Νίκη Βόλου: Βούρας, Ψιάνος, Κοντοδήμος, Βέρτζος, Σαμαράς, Ριζογιάννης, Πουρτουλίδης, Σκούφαλης (58’Χατζής), Παππάς (88’ Ουέλινγκτον), Κυριάκος, Φλίγκος (46’ Λαλίν)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου