Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Κοινή ανακοίνωση Monsters – ΣΕΠ

Κοινή ανακοίνωση εξέδωσαν οι monsters και ο Σύλλογος Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Νομού Λάρισας αναφορικά στο μεταξύ τους φιλικό ματς για την ενίσχυση της οικογένειας του Στέφανου Πράσινου.
Η ανακοίνωση αναφέρει:
«Ο Σ.Φ. Α.Ε.Λ. "Monsters" μαζί με τον Σ.Ε.Π. Νομού Λάρισας, ολοκληρώνοντας την πρώτη φάση της προσπάθειας για ουσιαστική βοήθεια στον στόχο της πλήρους αποκατάστασης της υγείας του συν οπαδού και ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή Στέφανου Πράσινου, αισθάνεται την ανάγκη:
α)να ενημερώσει τον φίλαθλο κόσμο της Λάρισας που συμμετείχε στην κίνηση αυτή πως από τα 3000 εισιτήρια που είχαν τυπωθεί, έμειναν μόνο κάποιες δεκάδες και τελικά συγκεντρώθηκε το ποσό των 8727 ευρώ που παραδόθηκε στην οικογένεια του Στέφανου,
β)να ευχαριστήσει όλο τον φίλαθλο κόσμο της Α.Ε.Λ. για την συμμετοχή του, τον Σ.Ε.Π. για την πρωτοβουλία του, την Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. 1964 για την παραχώρηση του AEL FC Arena και τις διευκολύνσεις,τον Σ.Φ. "Rebels" Ηλιούπολης που με δική τους πρωτοβουλία μάζεψαν χρήματα και αγόρασαν εισιτήρια και τον Σύνδεσμο Ultras 94 της Νυρεμβέργης που αποδεικνύοντας έμπρακτα τον δυνατό δεσμό φιλίας που μας ενώνει, συγκέντρωσε με δική του πρωτοβουλία ,πριν τον προγραμματισμό του φιλικού αγώνα, το ποσό των 1000 ευρώ, που ήδη παραδόθηκε στην οικογένεια του Στέφανου.
Από την πλευρά του ο Σ.Ε.Π. Λάρισας ευχαριστεί όλο τον κόσμο που ανταποκρίθηκε σε αυτή την προσπάθεια, τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν, τον Σ.Φ."Monsters" που ανταποκρίθηκε άμεσα στην πρόταση, την Ε.Π.Σ.Λ. για την αγορά 100 εισιτηρίων και τους χορηγούς Fast Food "Αποκέντρωση", Mars Fashion, το κατάστημα του Άρη Μούτσιου και τέλος το "Feel Cafe" στην πλατεία της Φιλιππούπολης.
Τέλος, Σ.Ε.Π. και "Monsters" μαζί, δεσμευόμαστε πως η προσπάθεια θα συνεχιστεί ώσπου ο Στέφανος να βρεθεί ξανά στο πέταλο ανάμεσά μας...»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου