Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Με ήττα έκλεισε η χρονιά για τον Κίσσαβο

Με την διεξαγωγή της τελευταίας αγωνιστικής συνεχίστηκε σήμερα το πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Β' Ε.Π.Σ.Λ.
Ο Κίσσαβος σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, αφού έχει εξασφαλίσει την άνοδο του στην Α1 τοπική κατηγορία, έχασε από την ομάδα της Πελασγιώτιδας με 2-1 και έκλεισε με ήττα μια άκρως επιτυχημένη χρονιά.
Ο Σαλαβέρης για την Πελασγιώτιδα έκανε το 1-0 και αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.
Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Τέλιος πέτυχε το 2-0 και το μόνο που κατάφερε ο Κίσσαβος ήταν να μειώσει με τον Αλεξανδρίδη σε 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ.
Στο 90΄αποβλήθηκε ο Στογιάννης με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ
στο 55' είχαμε τον σοβαρό τραυματισμό του αρχηγού Άκη Νεμπεγλέρα με τις πρώτες ενδείξεις να δείχνουν ότι πιθανώς έχει πειραχτεί ο χιαστός.
Αύριο θα κάνει μαγνητική στο νοσοκομείο και εμείς από την πλευρά μας να ευχηθούμε στο φίλο Άκη να μην είναι τίποτα το σοβαρό και γρήγορα να επανέλθει στα γήπεδα.

Διαιτητική τριπλέτα: Διαμαντής Θ., Γουδουλάκης, Γκόγκος

ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ (Κ. Τζουρτζουκλής): Κιος, Τατσέλος, Τέλιος, Σαλαβέρης, Κωστούλας, Αβδουλάς, Παπακώστας, Γελαλής Π. (65΄ Τσαβαλιάς), Γελαλής Γ. (70΄Κουτίνας), Μιχαηλίδης (80΄Κρεμαστάς), Γελαλής Ν.

ΚΙΣΣΑΒΟΣ (Β. Μάνος): Πετγαζής, Αγγέλης, Παλαμίδας (46΄Στογιάννης), Γκρέτσης, Ζιώγος, Νεμπεγλέρας (55΄λ.τ Καραποστόλης Απ.), Καραποστόλης Στ., Κώτσιας, Λανάρας (75΄Γκανάτσιος), Κορδέλας, Αλεξανδρίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου