Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Τζάμπα ήττα για την ΑΕΛ..

 Η ΑΕΛ ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΜΕ 1-0 ΣΤΟ ΚΑΥΤΑΝΤΖΟΓΛΕΙΟ

Ένα πέναλτι ήταν αρκετό για τον Ηρακλή, ούτως ώστε να πάρει την νίκη απέναντι στην πολύ καλύτερη ΑΕΛ μέσα στο Καυταντζόγλειο.
Το αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα, καθώς η ΑΕΛ πίεζε για το γκολ, όμως ο Γηραιός σκόραρε στο 13’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κιρόφσκι και κατάφερε να κρατήσει το 1-0 ως το τέλος.
Οι "βυσσινί" ήταν πιο κινητικοί στα πρώτα λεπτά, όμως σε μια αντεπίθεση του Ηρακλή με τον Κιρόφσκι, ο Ραπτάκης τον ανέτρεψε μέσα στην περιοχή και καταλογίστηκε το πέναλτι. Ο Πολωνός ανέλαβε να το μετατρέψει σε γκολ και παρά την προσπάθεια του Σέρεμετ, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0. Στη συνέχεια η ΑΕΛ πίεσε για το γκολ, αλλά δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί κάποια λάθη στην άμυνα του Ηρακλή αλλά και του Χουάντερσον.
Στο δεύτερο ημίχρονο, η ΑΕΛ είχε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 62', όταν ο Δεινόπαπας μπήκε μέσα στην περιοχή, έδωσε στον Αλεξάνδροβιτς, αλλά εκείνος αστόχησε από σχεδόν κενή εστία. 
Στη συνέχεια το παιχνίδι δεν είχε σημαντικές ευκαιρίες, με την ΑΕΛ να πιέζει χωρίς ουσία. Έτσι, οι "βυσσινί" έμειναν στους 54 βαθμούς και πλέον πρέπει να κάνει το 6×6 εάν θέλει να ελπίζει στην απευθείας άνοδο.

Οι Συνθέσεις:
Ηρακλής (Γιάννης Χατζηνικολάου): Χουάντερσον, Παληγεώργος Χ., Λόπεθ, Νατσούρας, Σαββίδης, Παληγεώργος Γ., Ουκάρ (80′ Ισαάκ), Φερνάντεζ, Σιατραβάνης (57′ Στεφανίδης), Γεωργίου (88′ Βουτσιάς), Κιρόφσκι. 

ΑΕΛ (Τίμος Καβακάς)Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Παγώνης, Καρακώστας, Ραπτάκης (59′ Αλεξάντροβιτς), Νεμπεγλέρας, Λιαπάκης, Πόνσε, Κρητικός Τ. (46′ Δεινόπαπας), Ζεκίνια (68′ Κρητικός Σ.), Χασομέρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου