Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

«Δεν είμαστε οπαδοί είμαστε ΑΕΛ»

Απάντηση στον μεγαλομέτοχο της ΑΕΛ Κώστα Πηλαδάκη αποφάσισε να δώσει με ανακοινωσή του  ο σύνδεσμος φίλων Λάρισας «Αλκαζάρ», κάνοντας παράλληλα γνωστή την αντίθεση τους σχετικά με την διεξαγωγή του μπαράζ του Παναθηναϊκού με την SKODA Ξάνθη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αγαπητέ Κωστάκη…
Το γεγονός ότι βρίσκεσαι χιλιάδες μίλια μακρυά,σε πληροφορούμε ότι χαροποιεί όλη την πόλη και είμαστε σίγουροι ότι εργάζεσαι σκληρά χύνοντας πολύ ιδρώτα.Επίσης σε πληροφορούμε ότι ΝΑΙ ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ.Για τα στημένα,για τα φαλτσοσφυρίγματα και για τους ανίκανους παίχτες φταις μόνο εσύ.
Ύστερα Κωστάκη,για πες μας ποιος οργανωμένος φίλαθλος σε εκβίασε στο παρελθόν και για ποιο λόγο,έτσι απλά για να μας φύγει η απορία.
Στο οικονομικό μην αναφέρεσαι γιατί εσύ μόνο έφαγες. Τριετή διαρκείας – ακριβά εισιτήρια – τηλεοπτικά – γεμάτο γήπεδο , τα έσοδά σου.
Προσφυγές παιχτών – χρέη από την κατασκευή του γηπέδου – απλήρωτοι υπάλληλοι – και ποιος ξέρει πόσα άλλα, τα χρέη που δημιούργησες .Και το μπαλαμούτι με την επιστροφή του ΦΠΑ δεν περνάει.
Επενδυτές βρέθηκαν αλλά τους έκλεισες την πόρτα, κρύβοντας…ξέρεις εσύ.
Δεν μπορούμε να κάνουμε άλλο υπομονή μέχρι να βρεις το κατάλληλο deal.
Μέσω αυτής της ανακοίνωσης,καλούμε σύσσωμο το Δ.Σ. της ερασιτεχνικής,επειδή γνωρίζουμε ότι απαρτίζεται από άτομα που είναι ΑΕΛ να πάρουν θέση.Όχι με λόγια αλλά με πράξεις.Ακόμα και με παραιτήσεις αν χρειαστεί.Είναι καιρός να μπει το μαχαίρι στο κόκκαλο.
Όσον αφορά τον αγώνα μπαράζ,εσύ ξέρεις,οι μόνοι που δεν γνωρίζουν κάτι είναι οι φίλαθλοι.Εσύ βάζεις για άλλη μία φορά το χρήμα πάνω από καθετί ιερό.Το σπίτι είναι σπίτι και μην κάνεις διαχωρισμούς.
Αναφορά στο αγωνιστικό κομμάτι δε θα γίνει,αφού τα παιδάκια με τα τατουάζ και τα τσουλούφια δεν έχουν ιδέα που βρίσκονται,τι φανέλα φοράνε και ποια πόλη εκπροσωπούν αδιαφορώντας για την υποστήριξη και τη συμπαράσταση που έχουμε δείξει προς το πρόσωπό τους.
Υ.Γ1: Οι χημειοθεραπείες δε θα συνεχιστούν…
Υ.Γ2: Ο καρκίνος θα φύγει….
Υ.Γ3: Τα “καλά” που έκανε να τα πάρει μαζί του.
Υ.Γ4: Όσοι τα υποστηρίζουν και μας θεωρούν αχάριστους,να τον ακολουθήσουν.
Υ.Γ5: Πέτρινα χρόνια δε θα ξαναέρθουν…
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΠΑΔΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΕΛ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου