Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Ισοπαλία για την ΑΕΛ στο Παγκρήτιο

Με το βαθμό της ισοπαλίας έφυγε από το Παγκρήτιο η ΑΕΛ μένοντας στο 0-0 με τον Εργοτέλη σε ένα παιχνίδι όπου οι «βυσσινί» δεν άξιζαν κάτι παραπάνω βάσει της εμφάνισής τους αφού ουσιαστικά δεν απείλησαν σε καμία περίπτωση την εστία του Αθανασίου. Βέβαια ρόλο σε αυτό έπαιξε και η ανόητη αποβολή του Πότσι στο 60΄ την ώρα που ο Αργεντινός μέσος ήταν έτοιμος να βγει ως αλλαγή από το παιχνίδι, αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες. 
Περίπου 50 φίλαθλοι της ΑΕΛ παρακολούθησαν την αναμέτρηση. Πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Πέτρου Θεοδωρίδη.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Εργοτέλης είχε την ελαφρά υπεροχή, δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες χωρίς όμως να κάνει κάτι περισσότερο. Από την άλλη η ΑΕΛ δεν απείλησε την εστία του Αθανασίου.
Στην επανάληψη παρά το γεγονός ότι η ΑΕΛ είχε τον αέρα με το μέρος της ο Εργοτέλης ήταν αυτός που έφτασε πολύ κοντά στο γκολ στο 56΄ με τον Ρομάνο αρχικά (δοκάρι) και τον Λαμπίν στη συνέχεια (άουτ σε κενή εστία).
Στο 60 ήρθε η ανόητη αποβολή του Πότσι την ώρα που ήταν έτοιμος να περάσει αλλαγή με συνέπεια να αφήσει την ομάδα του με 10 παίκτες στο κρισιμότερο χρονικά σημείο του αγώνα.
Από εκεί και πέρα ο Εργοτέλης είχε δύο κλασικές ευκαιρίες με τον Ρομάνο όμως ο Σέρεμετ ήταν εκεί ώστε να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα και να δώσει ένα πολύτιμο βαθμό στην ΑΕΛ έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι.

Διαιτητής: Ανδρονικίδης (Πειραιά), βοηθοί: Κοτζαμανίδης, Φώσκολου (Πειραιά).

Κίτρινες: Τζανακάκης (14΄), Γιοβάνοβιτς (89΄), Πλουσής (90΄+4΄) / Πότσι (17΄), Σκόνδρας (55΄), Πόνσε (60΄), Τσιάρας (68΄)
Κόκκινες: Πότσι (59΄)

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣΑθανασίου, Τζανακάκης, Γεωργίου, Σαρρής, Γιοβάνοβιτς, Βερπακόφσκις, Μπουχαλάκης (78΄Πλουσής), Δωματάς (72΄Χαλκιαδάκης), Ρομάνο, Γκαντιάγκα, Λαμπίν (65΄Ζαχόρα).
ΑΕΛ: Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Παγώνης, Καρακώστας, Σκόνδρας, Νεμπεγλέρας, Πότσι, Πόνσε (60΄ Τσιάρας), Κρητικός Τ., Μπλέντι (90΄+2΄Καρανίκας), Τσίγκας (71΄Κρητικός Σ.).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου