Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

6ο "Monsters" Camping

Σε μία πολύ δύσκολη συγκυρία για την ομάδα μας και με απόλυτη συναίσθηση της κατάστασης θεωρούμε πως οι θεσμοί και τα οπαδικά κεκτημένα πρέπει να προστατεύονται όταν αυτά δυναμώνουν και κρατούν ζωντανούς τους δεσμούς μεταξύ των συνδεσμιτών. Έτσι για 6η χρονιά το Στόμιο θα ξαναντυθεί στα βυσσινί ξεκινώντας τη μαζική κατάλυση την Πέμπτη 18 Ιουλίου και θα συνεχίσει και στο τριήμερο 19-20-21 Ιουλίου. 
Το βράδυ του Σαββάτου θα γίνει η καθιερωμένη πια συναυλία των BaliLao, ενώ το διήμερο Παρασκευής και Σαββάτου θα διεξαχθεί το τουρνουά beach football. Το πρόγραμμα του τουρνουά έχει ως εξής:  

Παρασκευή 19 Ιουλίου (προκριματικά)
1) Ώρα 19:00 : West Side – Monsters (κεντρικός)
2) Ώρα 19:30 : Monsters Τύρναβος – San Antonio
3) Ώρα 19:30 : Monsters Αμπελώνας -Monsters under18
4) Ώρα 19:30 : Λάσπη – Αρούκου

 
Σάββατο 20 Ιουλίου (ημιτελικοί)
1) Ώρα 19:00 : νικητής 1) – νικητής 3)
2) Ώρα 19:30 : νικητής 2) – νικητής 4)

 
Τελικός τουρνουά  -  Ώρα 20:30
 

Υπενθυμίζουμε πως όπως κάθε χρονιά η είσοδος είναι ελεύθερη και ανοιχτή για όλους τους οπαδούς της ΑΕΛ.
Υγ:  Από την ημέρα της συνάντησης πρόσωπο με πρόσωπο με τον Αρβανιτίδη, όπου ξεκαθαρίστηκε κατηγορηματικά και με απόλυτο τρόπο η εναντίωσή μας τόσο στο έκτρωμα «ΑΕΛ-Βέροια» όσο και στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί η Βέροια στο AEL FC Arena, δεν έχει γίνει καμία απολύτως συζήτηση ή συνάντηση με κανέναν για κανένα απολύτως θέμα. Η θέση μας είναι αδιαπραγμάτευτη και δεν αλλάζει. Αυτό ας το έχουν καλά όλοι στο μυαλό τους…
 

Σ.Φ Monsters

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου