Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Ανακοίνωση για τις εκλογές της Ερασιτεχνικής

 
Σε γνωστοποίηση της έκτακτης γενικής συνέλευσης με σκοπό τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας διοίκησης, προέβη η προσωρινή διοίκηση της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ.
Η διαδικασία θα λάβει χώρα την Πέμπτη 1 Αυγούστου στις 6:30 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Διόνυσος»
Αναλυτικά αναφέρεται:
«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου «Αθλητική Ένωση Λάρισας – Α.Ε.Λ. 1964» καλεί τα μέλη του σε έκτακτη Γενική Συνέλευση, την Πέμπτη 01.08.2013 και ώρα 6:30μ.μ., στο ξενοδοχείο «ΔΙΟΝΥΣΟΣ» με θέμα:
Αρχαιρεσίες για την εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.

* Δικαίωμα συμμετοχής στην Συνέλευση έχουν τα εγγεγραμμένα και ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη του Σωματείου. Εγγεγραμμένο μέλος θεωρείται όποιο έχει συμπληρώσει τη σχετική αίτηση, έχει καταβάλει το δικαίωμα εγγραφής και η εγγραφή του έχει εγκριθεί με απόφαση Δ.Σ. πριν τη συνέλευση. Ταμειακά τακτοποιημένο θεωρείται το μέλος που δεν οφείλει καμία ετήσια συνδρομή. Όποιοι συμπληρώσουν την αίτηση εγγραφής κατά την ημέρα της συνέλευσης έχουν δικαίωμα παρακολούθησης των εργασιών της αλλά όχι και συμμετοχής σε αυτή.

* Στις αρχαιρεσίες δύνανται να συμμετέχουν (εκλέγειν/εκλέγεσθαι) τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη που έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους στο Σωματείο έως και την 31.12.2012.

* Η υποβολή υποψηφιοτήτων μπορεί να πραγματοποιηθεί εγγράφως έως και την Τρίτη 29.07.2013 στον Γενικό Γραμματέα του Σωματείου, στο φαξ 2412-001221 και στο emailτου Σωματείου info@e-ael.gr.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                               Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΓΡΑΒΑΝΗΣ                    ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΟΛΥΜΠΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου