Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Νέος τεχνικός της ΑΕΛ ο Κώστας Παναγόπουλος

Ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος συμφώνησε με τον Βαγγέλη Πλεξίδα και θα είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΛ. Ο πρώην τεχνικός του Πανιωνίου βρισκόταν από το πρωί της Κυριακής στην Λάρισα όπου είχε επαφές με τον Τρικαλινό επιχειρηματία. Το βράδυ, ο Πλεξίδας συναντήθηκε με τη διοίκηση της Ερασιτεχνικής όπου συμφώνησαν στο να αναλάβει ο Παναγόπουλος την τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ.
Ο νέος τεχνικός των «βυσσινί» έχει μπει στη διαδικασία να εγκλιματιστεί στο νέο του περιβάλλον. Από το πρωί της Δευτέρας έχει ξεκινήσει την αναζήτηση σπιτιού στην Λάρισα και σήμερα Τρίτη θα ηγηθεί της πρώτης προπόνησης. Συγκεκριμένα στις 5:30 μ.μ. στα γήπεδα «Γ. Μητσιμπόνας» θα λάβει χώρα η ανεπίσημη πρώτη με τον Παναγόπουλο να ξεκινά το «σκανάρισμα» όλου του έμψυχου δυναμικού ώστε στη συνέχεια να ανακοινώσει ποιους από αυτούς θα υπολογίζει για τη νέα χρονιά. Εκτιμάται ότι η αξιολόγηση του ρόστερ θα διαρκέσει περίπου 10 μέρες και εν συνεχεία η ΑΕΛ θα αναχωρήσει για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.
Το μέρος στο οποίο θα χτιστεί η νέα ΑΕΛ θα είναι όπως όλα δείχνουν τα 3-5 Πηγάδια Νάουσας. Είναι ένα αθλητικό κέντρο που πληροί όλες τις προϋποθέσεις για μια σωστή προετοιμασία και που την επιλέγουν πολλές ομάδες της Ελλάδος. Η ΑΕΛ αναμένεται να μεταβεί στα Πηγάδια την Παρασκευή 23 του μηνός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου