Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΚΙΣΣΑΒΟΣ

Μέσα σε πολύ καλό κλίμα ξεκίνησε την προετοιμασία του ο Κίσσαβος για τη νέα χρονιά, μια χρονιά που θα τον βρει στην Α1 κατηγορία.
Ακολουθώντας την περσινή επιτυχημένη συνταγή με παιδιά της περιοχής έχει κάθε λόγο να ελπίζει ότι και φέτος μπορεί να πετύχει το κάτι παραπάνω, έστω και αν αυτό δεν είναι αυτοσκοπός.
Στο τιμόνι του Κισσάβου θα βρίσκεται ένας προπονητής που έχει γράψει λαμπρή καριέρα ως ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, είναι λάτρης της σκληρής δουλειάς, και αρέσκεται να δουλεύει με νέα παιδιά.
Κοντά στην ομάδα βρίσκονται οι άνθρωποι της διοίκησης που προσπαθούν παρά την οικονομική κρίση να λειτουργήσει όσο το δυνατόν καλύτερα το σωματείο να πείσουν τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο για να απολαύσει ποδόσφαιρο και να βοηθήσει ηθικά τα νέα παιδιά.
 
ΠΟΙΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΗΡΘΑΝ
Μέχρι στιγμής αποκτήθηκαν ο τερματοφύλακας Παναγιώτης Καραγιάννης από τον Όλυμπο Λάρισας, ο Θεόδωρος Βαρσάμης (μέσος) από τον Δωτιέα Αγιάς και ο Νικόλαος Λιάκος (αμυντικός), από τον Δευκαλίωνα Κρανέας. Επίσης παίκτες του Κισσάβου πρέπει να θεωρούνται ο επιθετικός Δημήτρης Πικούλης από τον Βουκεφάλα και ο αμυντικός Αθανάσιος Τσιάκος, από τον Όλυμπο Αιγάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου