Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Αρχή με πεντάρα για την ΑΕΛ

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η ΑΕΛ στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής καθώς επικράτησε στο Αλκαζάρ της Πρέβεζας με 5-0 σε αγώνα για τον 2ο όμιλο. 
Η ομάδα του Κώστα Παναγόπουλου μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 9΄ δημιούργησε την πρώτη ευκαιρία του αγώνα με τον Ρούσση να πιάνει κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ, τους αμυντικούς να διώχνουν το σουτ όμως του Πατινιώτη να καταλήγει άουτ.
Οι « βυσσινί» απείλησαν εκ νέου στο 16΄ όταν πάλι από κόρνερ αυτή τη φορά ο Σιάκκας με κεφαλιά έβγαλε εξ επαφής τον Μπλέντι με τον τελευταίο να στέλνει με εκ νέου κεφαλιά την μπάλα πάνω στον Πανούση.
Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο του ματς κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργήσουν ακόμα τρεις κλασσικές ευκαιρίες χωρίς ωστόσο να τις εκμεταλλευτούν.
Αρχικά στο 32΄με τον Μπλέντι να βγάζει τετ α τετ τον Πλιάγκα με τον τελευταίο να πλασάρει άουτ, εν συνεχεία στο 41΄ με τον Στεφανίδη μετά από πάσα του Πλιάγκα να βρίσκεται μέσα στην περιοχή να πιάνει όμως χλιαρό σουτ και στο 45΄ όταν σέντρα του Κυριακίδη δεν πρόλαβε να μπει στη φάση ο Πατινιώτης και τον Πανούση να μπλοκάρει.
Αυτό που δεν κατάφεραν οι «βυσσινί» στο πρώτο μέρος το πέτυχαν στο πρώτο λεπτό της επανάληψης με τον Μπλέντι. Ο τελευταίος έπειτα από σέντρα του Γκούρτσα και την αδυναμία του Στεφανίδη να σουτάρει άνοιξε το σκορ για λογαριασμό της ΑΕΛ.
Η «Βασίλισσα του κάμπου» κατάφερε να αυξήσει το προβαδισμά της στο 49΄ όταν ο Ρούσσης μετά από κόρνερ του Νεμπεγλέρα με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 2-0.
Στο 57΄ η ΑΕΛ έφτασε κοντά στην επίτευξη ενός ακόμα τέρματος κάτι που τελικά δεν κατάφερε. Ο Νεμπεγλέρας με σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και ο Μπλέντι στη επαναφορά έστειλε την μπάλα άουτ.
Αυτό που δεν κατάφεραν οι γηπεδούχοι σε εκείνο το λεπτό το πέτυχαν ένα λεπτό μετά με τον Στεφανίδη όταν με κεφαλιά διαμόρφωσε το 3-0. Οι «βυσσινί» έχοντας το αποτέλεσμα υπέρ τους στο 64΄ βρέθηκαν κοντά στο να πετύχουν το 4-0 το σουτ όμως του Γκούρτσα απέκρουσε σωτήρια ο γκολκίπερ των Ηπειρωτών.
Στο 70′ ο Μπλέντι με σουτ από το ύψος του πέναλτι, και ύστερα από όμορφη προσπάθεια και ασσίστ του Πλιάγκα θα κάνει το 4 -0.
Το τελικό 5 – 0 θα γράψει ο Δημήτρης Γκούρτσας με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Κυριακίδη.

ΑΕΛ (Κωνσταντίνος Παναγόπουλος): Σικαλιάς, Καρανίκας (62' Αραμπατζής), Μήτσης, Σιάκκας, Κυριακίδης, Νεμπεγλέρας, Πλιάγκας, Ρούσσης, Στεφανίδης, Πατινιώτης, Μπλέντι (71' Τζουμάκης)

ΠΡΕΒΕΖΑ (Παναγιωτίδης): Πανούσης, Λαζαρίδης (61' Χουλιάρας), Νίκου (69' Σκαμνέλος), Μάρκος, Δήμας Χρήστος, Δήμας Θωμάς (82' Ζήσης), Καταπόδης, Μπάτσος, Σιδέρης, Ντέτσικας, Δημουλιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου