Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Σοβαρό τροχαίο στα Τέμπη

Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα με ένα νεκρό και τουλάχιστον 13 τραυματίες, σημειώθηκε λίγο μετά τις 10:30 το βράδυ της Δευτέρας στην κοιλάδα των Τεμπών, λίγο πριν τα παλιά διόδια.
Στο δυστύχημα ενεπλάκησαν τρία οχήματα, ένα ΙΧ αυτοκίνητο, ένα λεωφορείο του ΚΤΕΛ και μια νταλίκα με βουλγαρικές πινακίδες. 
Από τη σύγκρουση ανασύρθηκε νεκρός ο οδηγός του ΙΧ.
Όλα ξεκίνησαν όταν ΙΧ μάρκας Άλφα Ρομέο με κατεύθυνση τη Θεσσαλονίκη επιχείρησε να προσπεράσει λεωφορείο του ΚΤΕΛ που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα - Θεσσαλονίκη.
Το όχημα συγκρούστηκε με τη νταλίκα που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα τα δύο οχήματα να πέσουν πάνω στο λεωφορείο.
Στο σημείο έφτασαν περιπολικά της τροχαίας, δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και το ΕΚΑΒ. 
Όλοι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στα δυο νοσοκομεία της Λάρισας. 
Από αυτούς οι 9 διακομίστηκαν στο Περιφερειακό Νοσοκομείο, ενώ οι άλλοι 4 στο Γενικό Νοσοκομείο, το οποίο δεν εφημέρευε.
Σοβαρά τραυματισμένοι είναι είναι ο οδηγός της νταλίκας,η εξάχρονη κόρη του άτυχου οδηγού του IX καθώς και μία 18χρονη κοπέλα που επέβαινε στο λεωφορείο.
Η επιχείρηση απεγκλωβισμού των τραυματιών από το ΙΧ, το φορτηγό και το λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης ολοκληρώθηκε τα μεσάνυχτα.
Μετά το δυστύχημα η κυκλοφορία στη περιοχή των Τεμπών διακόπηκε.
Καταβάλλεται προσπάθεια να απομακρυνθούν τα οχήματα, ώστε να δοθεί και πάλι ο δρόμος στην κυκλοφορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου