Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Στην ΑΕΛ Τσεμπερίδης και Κωτσιόπουλος

Την απόκτηση του Αλέξανδρου Τσεμπερίδη και του Νέστορα Κωτσιόπουλου ανακοίνωσε η ΑΕΛ.
Ο 27χρονος μέσος έλυσε τη συνεργασία του με τον Απόλλωνα Σμύρνης και άμεσα οι «βυσσινί» κινήθηκαν για την απόκτησή του. Μάλιστα ο παίκτης δέχθηκε στενό... μαρκάρισμα από την ομάδα της Κέρκυρας ώστε να μετακομίσει εκεί, όμως η απάντησή του ήταν ότι «έχω συμφωνήσει με την ΑΕΛ».
Ο Τσεμπερίδης που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Παναθηναϊκό, έχει περάσει από πολλές ομάδες στο παρελθόν. Την τρέχουσα σεζόν στον Απόλλωνα μέτρησε τρεις συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ και τέσσερις στο Κύπελλο Ελλάδος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η ΑΕΛ 1964 ανακοινώνει την απόκτηση των Αλέξανδρου Τσεμπερίδη και Νέστορα Κωτσιόπουλου.
Ο Τσεμπερίδης συμφώνησε με την ομάδα μας για συνεργασία διάρκειας 2,5 χρόνων. 
Γεννημένος στις 26 Ιουλίου του 1986, ο 27χρονος μέσος, ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας του Απόλλωνα Αθηνών, η οποία τη σεζόν 2012-13 κατέκτησε την άνοδο στη SuperLeague και στην οποία αγωνιζόταν μέχρι πρότινος. Ξεκίνησε την διαδρομή του από τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού, ακολούθησαν οι δανεισμοί σε Προοδευτική και Κορωπί και στη συνέχεια οι μετακινήσεις σε Ηλυσιακό, Καστοριά, Κέρκυρα, Εθνικό, Παναχαϊκή και Απόλλωνα Αθηνών με γεμάτες χρονιές σε όλες σχεδόν τις κατηγορίες.

Ο Κωτσιόπουλος
Ο 23χρονος (10/2/1991) κεντρικός αμυντικός Νέστορας Κωτσιόπουλος έχει μοιράσει την μέχρι σήμερα διαδρομή του στο ποδόσφαιρο σε Πιερικό και Βατανιακό. Με την ΑΕΛ συμφώνησε για συνεργασία διάρκειας 1,5 έτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου