Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

ΑΕΛ - Κεραυνός Θεσπρωτικού 6-0

Στο άδειο λόγω τιμωρίας Αλκαζάρ η ΑΕΛ πέτυχε την μεγαλύτερη σε έκταση σκορ νίκη της για φέτος κερδίζοντας με 6-0 τον Κεραυνό Θεσπρωτικού.
Οι «βυσσινί» ξεκίνησαν δυνατά και στο 7’ ο Πλιάγκας με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. 
Στο 31’ από φάουλ του Νεμπεγλέρα, ο Μήτσης με το… γόνατο πέτυχε το 2-0. 
Στο 33’ ο Στεφανίδης με σουτ έγραψε το 3-0 και στο 35’ από κόρνερ του Νεμπεγλέρα, ο Μήτσης με κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0.
Στο δεύτερο μέρος, η ΑΕΛ έριξε κάπως ταχύτητα, αλλά και πάλι είχε δοκάρι στο 57’ με τον Στεφανίδη. Στο 74’ από κόρνερ ο Ρούσσης έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης με σουτ έκανε το 5-0. Τέλος, στο 78’ οι «βυσσινί» κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Κωστακιώτη, με τον Στεφανίδη να ευστοχεί από την άσπρη βούλα για το 6-0.

ΑΕΛ (Γιώργος Στράντζαλης): Σικαλιάς, Καρανμίκας, Μήτσης (58’ Μπουσινάκης), Σιάκκας, Ρούσσης, Νεμπλεγλέρας, Πλιάγκας (46’ Τζουμάκης), Πατινιώτης, Στεφανίδης, Γκούρτσας (77’ Γαρυφαλλόπουλος), Μπλέντι

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ (Βαγγέλης Φίτζιος): Φίλιας, Κούσης Σπ. (46’ Βάλβης), Πάνου (46’ Τζιάκος), Κωστακιώτης, Μπόυρδούβαλης, Ρακόπουλος, Αντωνίου, Κολιός Π., Νικολάου (64’ Δήμος), Κολιός Γ., Κούσης Στ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου