Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Στον τελικό του Κυπέλλου Γ' εθνικής η ΑΕΛ!!

Με ένα τέρμα του Μπλέντι στις καθυστερήσεις του αγώνα, η ΑΕΛ πήρε την πρόκριση απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα με 2-2 και ταυτόχρονα «έκλεισε» θέση στον τελικό του κυπέλλου της Γ’ εθνικής.
Οι «βυσσινί» βρέθηκαν πολύ κοντά στον αποκλεισμό αφού ο Παπαδόπουλος με δύο γκολ στο 71΄και στο 82΄ανέτρεψε το προβάδισμα της ΑΕΛ με το γκολ του Γκούρτσα. Όμως ο Μπλέντι στο 90΄»λύτρωσε» την ΑΕΛ χαρίζοντας της την πρόκριση.  
Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που έφτασαν πρώτοι στο γκολ στο 15'. Ο Χατζηλιάδης έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά, η άμυνα της ΑΕΛ δεν αντέδρασε σωστά με αποτέλεσμα ο Μπεκιάρης να πιάσει το δυνατό σουτ και την μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ.
Στο επόμενο λεπτό νέα φάση για τους γηπεδούχους με τον Βελλίνη να κάνει την προβολή σε κενή εστία ύστερα από εκτέλεση φάουλ, με τον Καρανίκα να διώχνει πάνω στη γραμμή βέβαιο γκολ.
Στην πρώτη της καλή στιγμή η ΑΕΛ άνοιξε το σκορ. Ήταν το 24' όταν ο Πλιάγκας έδωσε ωραία μπαλιά στον Γκούρτσα ο οποίος με σουτ έκανε το 0-1. Αυτό μάλιστα ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους. 
Οι παίκτες του Αγροτικού αστέρα μπήκαν πολύ δυνατά με την έναρξη του δευτέρου μέρους και στο 55' κεφαλιά του Κρυστάλλη έπειτα από σέντρα του Αλεξάντροβιτς πέρασε έξω.
Στο 60' οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες καθώς ο Ταταρίδης ανέτρεψε τον Μπουσινάκη έξω από την περιοχή και από θέση αριστερά ύστερα από ωραία μπαλιά του Μπλέντι και είδε την κόκκινη κάρτα με αποτέλεσμα ο Γιώτας να μπαίνει στην θέση του Γκερμάν.
Στο 63' η ΑΕΛ έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 0-2 όταν ο Γκούρτσας γύρισε ωραία στον Στεφανίδη αλλά το σουτ του τελευταίου πέρασε ελάχιστα άουτ.
Στο 67' ο Αλεξάντροβιτς μέσα από την περιοχή θα πιάσει το σουτ και ο Σικαλιάς με υπερένταση θα διώξει σε κόρνερ.
Στο 71' ήρθε η ισοφάριση για την ομάδα του Αγροτικού με γκολ του Παπαδόπουλου από κοντά και ύστερα από αδράνεια της άμυνας της ΑΕΛ.
Στο 77' και Η ΑΕΛ έμεινε με δέκα παίκτες καθώς ο Μπουσινάκης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα έχοντας αντικρίσει την πρώτη στο 68'!!.
Η ολική ανατροπή για τον Αγροτικό Αστέρα ήρθε στο 82' όταν οι γηπεδούχοι με τον Παπαδόπουλο και πάλι πέτυχαν το γκολ που τους έδινε μέχρι εκείνη την ώρα την πρόκριση.
Εκεί που όλα έδειχναν ότι η ΑΕΛ θα μείνει εκτός τελικού ήρθε το "χρυσό" γκολ στο 90' με τον Μπλέντι ο οποίος με σουτ και αφού η μπάλα βρήκε στο δοκάρι κατέληξε στα δίχτυα. 

Αγροτικός Αστέρας: Ταταρίδης, Γκέρμαν (60' Γιώτας), Τριανταφυλλίδης, Γεωργιάδης, Καπίας, Σαμουηλίδης, Χατζηλιάδης, Κουκουλέκης (46' Κουκουλέκης), Μπεκιάρης (46' Κρυστάλλης), Αλεξάντροβιτς, Βελλίνης. 

ΑΕΛ: Σικαλιάς, Καρανίκας, Μήτσης (22' Σαβίδης), Σιάκκας, Τσεμπερίδης (36' Κουλίδης), Νεμπεγλέρας, Πλιάγκας (57' Μπουσινάκης), Πατινιώτης, Στεφανίδης, Γκούρτσας, Μπλέντι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου