Κυριακή 11 Μαΐου 2014

«Καθάρισε» από το ημίχρονο η ΑΕΛ....

Με μία ακόμα νίκη συνέχισε το… δρόμο της επιστροφής στην Football League η ΑΕΛ, επικρατώντας 3-0 του Εθνικού Φιλιππιάδας στο Αλκαζάρ.
Σκορ που διαμορφώθηκε στο πρώτο ημίχρονο διάστημα στο οποίο οι «βυσσινί» είχαν πολλά κέφια δημιουργώντας προϋποθέσεις και για άλλα τέρματα
Η «Βασίλισσα του Κάμπου» μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 4’ άνοιξε το σκορ με το σουτ του Γαρυφαλλόπουλου, ενώ στο 22’ ο Στεφανίδης με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.
Μάλιστα, δέκα λεπτά αργότερα, ο Στεφανίδης με το δεύτερο προσωπικό του γκολ, διαμόρφωσε το 3-0 για την ΑΕΛ, ενώ στο 43’ ο Καρακατσάνης είδε την προσπάθειά του να σταματά στο δοκάρι.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε από τη στιγμή που η ΑΕΛ είχε εξασφαλίσει τη νίκη, έτσι το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε στους Παπαγιάννη και Τζουμάκη που πέρασαν στο παιχνίδι παίρνοντας χρόνο συμμετοχής. 
Αξίζει να τονίσουμε πως πριν το ματς κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του μικρού Κωστή και οι παίκτες φορούσαν μαύρα περιβραχιόνια.
Επίσης δόθηκε μια ανθοδέσμη στον αρχηγό της ΑΕΛ Κώστας Νεμπεγλέρα αφού συμπλήρωσε 537 συμμετοχές στις εθνικές κατηγορίας.
Την προσεχή Τετάρτη η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει τον Θεσπρωτό ξανά στο Αλκαζάρ στην προτελευταία αγωνιστική. 

ΑΕΛ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Σικαλιάς (46’ Παπαγιάννης), Αραμπατζής, Μήτσης, Σιάκκας, Κορομηλάς, Νεμπεγλέρας, Γαρυφαλλόπουλος (74’ Πλιάγκας), Τσεμπερίδης, Στεφανίδης, Μπουσινάκης, Καρακατσάνης (46’ Τζουμάκης).

Εθνικός Φιλιππιάδας (Γεώργιος Γιάννου): Καλομοίρης, Σιαπέρας, Μπάκας (64’ Μπεζεβέγκης), Δάρδας, Παπαβασιλείου, Γατζέλος, Σαπανίδης (77’ Σκαματζούρας), Γιαννούλης, Παναγιωτόπουλος, Γεωργίου, Τσακανίκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου