Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Οριστικά στο Αλκαζάρ!!

 
Την απόφαση να ανακατασκευάσει τον αγωνιστικό χώρο και να χρησιμοποιήσει ως έδρα στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής το Αλκαζάρ πήρε η διοίκηση της ΑΕΛ.
Οι «βυσσινί» θα στηρίξουν και τις φετινές προσπάθειές τους στο ιστορικό «σπίτι» τους και ως εκ τούτου δεν υπάρχει πιθανότητα επιστροφής στο «AEL FC ARENA».
Οι εργασίες στο γήπεδο του Αλκαζάρ θα ξεκινήσουν σύντομα με το χρονικό ορίζοντα να τίθεται στα μέσα της επόμενης εβδομάδας.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, η ολοκλήρωση των έργων θα γίνει σε ένα μήνα, κάτι που, αν συμβεί, η ΑΕΛ θα προλάβει την έναρξη του πρωταθλήματος, που έχει προγραμματιστεί στις 21 Σεπτεμβρίου. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ενημερώνει πως κατόπιν συμφωνίας με τη διοίκηση του ΕΑΚ Λάρισας αναλαμβάνει την πλήρη ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου στο στάδιο Αλκαζάρ, ώστε αυτός να βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση όταν θα αρχίσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.
Οι εργασίες θα αρχίσουν στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας και αναμένεται να ολοκληρωθούν σε περίπου ένα μήνα», αναφέρει η επίσημη ενημέρωση της διοίκησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου