Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Ενθουσιασμός στην πρώτη της ΑΕΛ!!

Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της ΑΕΛ για τη αγωνιστική περίοδο της Β' Εθνικής 2014 -2015.
Περισσότεροι από 3.000 οπαδοί των «βυσσινί» βρέθηκαν στις εξέδρες του ιστορικού Αλκαζάρ για να αποθεώσουν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας στην πρώτη τους προπόνηση για τη νέα αγωνιστική σεζόν.
Εκεί βρέθηκε και ο μεγαλομέτοχος Βαγγέλης Πλεξίδας, ο οποίος κατά την διάρκεια της πρώτης έδωσε το σύνθημα για την επιστροφή της ομάδας στην πρώτη κατηγορία.
Μία νέα εποχή ξεκινά λοιπόν για την ΑΕΛ. 
Μία εποχή που σηματοδοτεί την έναρξη της σύγχρονης ιστορίας της. 
Μία εποχή με όνειρα, φιλοδοξίες και δίψα για πολλές επιτυχίες. Κάτι που αποτυπώνεται και στα άτομα που απαρτίζουν την ομάδα, αλλά και τον κόσμο της. Γιατί η ΑΕΛ είναι καταδικασμένη να διαφέρει και να πρωταγωνιστεί.
Ας δούμε όμως ποιοι παίκτες συνθέτουν την ΑΕΛ της περιόδου 2014-15 και ποιοι ήδη έχουν αποτελέσει παρελθόν από την περσινή χρονιά.

Αποκτήθηκαν:
Δημήτρης Σουάνης, Ηλίας Αναστασάκος, Θανάσης Πινδώνης, David Mainz, Pedro Arias, Κώστας Κουρτεσιώτης, Θανάσης Μουλόπουλος, Χρήστος Αθανασιάδης, Ηλίας Τσιλιγκίρης, David Verdu, Μανώλης Αποστολίδης, Δημήτρης Κοντοδήμος, Joaquin Ojede, Πασχάλης Μελισσάς, Θανάσης Δεινόπαπας, Marc Castells.

Ανανέωσαν:
Κώστας Νεμπεγλέρας, Νέστορας Στεφανίδης, Νίκος Καρανίκας, Μούτσα Μπλέντι, Αναστάσιος Καρακούτσης, Κώστας Κορομηλάς. 

Αποχώρησαν:
Γιώργος Σικαλιάς, Νίκος Αραμπατζής, Νέστορας Κωτσιόπουλος, Γιώργος Σιάκκας, Κώστας Κουλίδης, Πλάτωνας Καρακατσάνης, Γιώργος Σαββίδης, Περικλής Μπουσινάκης.

Η ομάδα θα προπονείται στο «Αλκαζάρ» ως τις 28 Ιουλίου, για να ακολουθήσει κατόπιν η μετάβαση στο Ελατοχώρι, όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας μέχρι τις 14 Αυγούστου.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου