Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Ολυμπιακός Βόλου - ΑΕΛ 2-0

Ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής της Football League αφού κέρδισε την ΑΕΛ με σκορ 2-0 στο ΕΑΚ του Βόλου.
Ακόμη μία κακή εκτός έδρας εμφάνιση για την ΑΕΛ, που προβλημάτησε με την απόδοση της, με το Θωμά Γράφα να ξεκινάει με το… αριστερό στον πάγκο των «βυσσινί». 
Η ομάδα της Λάρισας για δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας- μετά και εκείνο της Λαμίας- παρουσιάστηκε πολύ κάτω του μετρίου και έτσι μετά από αυτή την ήττα έμεινε πίσω σε ότι αφορά την διεκδίκηση της πρώτης θέσης της βαθμολογίας του Βορείου ομίλου της FootballLeague.
Τα γκολ σημείωσαν οι «χρυσές» αλλαγές του Νίκου Παντέλη αφού ο Θέος χρίστηκε σκόρερ ένα λεπτό μετά την είσοδο του στο ματς ενώ ο Νικολιάς έγραψε στο 90' το τελικό 2-0.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός Βόλου: Κασμερίδης, Ζέρης, Γιαλούσης, Μαργαρίτης, Μακρυδημήτρης, Ρόκας (75’ Θεός), Κορνελάτος, Πινάρες, Μπιτάνγκ (54’ Νικολιάς), Μέζα (90’ Μπάρμπας), Κούτσι

ΑΕΛ: Αποστολίδης, Μουλόπουλος, Κοντοδήμος (46’ Μελισσάς), Σαρακατσάνος, Δεληζήσης, Πινδώνης, Νεμπεγλέρας, Περίκο, Μπιλά (59’ Μπλέντι), Τσιλιγκίρης (71’ Βερδού), Στεφανίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου