Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Καθάρισε με Στεφανίδη η ΑΕΛ

Η ΑΕΛ επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα της Football League, επικρατώντας εντός έδρας του Πιερικού με 2-0, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Το συγκρότημα του Κώστα Παναγόπουλου άφησε πίσω του την ήττα της περασμένης εβδομάδας από τη Λαμία και έφτασε στη νίκη κόντρα στον Πιερικό, έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Νέστορα Στεφανίδη.
Ο παίκτης της ΑΕΛ σημείωσε και τα δύο γκολ της αναμέτρησης και χάρισε στους «βυσσινί» ένα πολύτιμο τρίποντο στη «μάχη» για την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.
Ο Στεφανίδης άνοιξε το σκορ στο 63ο λεπτό με πέναλτι, φάση στην οποία οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Koντσίδη
Μάλιστα, ο ικανότατος επιθετικός δεν σταμάτησε εκεί, αφού στο 75' με ιδανικό τελείωμα μέσα από την περιοχή, έπειτα από ωραία μπαλιά του Νεμπεγλέρα, έγραψε το τελικό 2-0 σφραγίζοντας την τρίτη νίκη της ΑΕΛ σε τέσσερις αγώνες πρωταθλήματος.
Πλέον, οι βυσσινί στρέφουν την προσοχή τους στο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου την άλλη Κυριακή 9/11 (20.30). 

ΑΕΛ: Αποστολίδης, Κοντοδήμος, Μουλόπουλος, Δεληζήσης, Σαρακατσάνος, Νεμπεγλέρας, Πινδώνης, Μπλέντι (55' Βερντού), Τσιλιγκίρης, Περίκο (81' Σίλβα Τζούνιορ), Στεφανίδης (79' Μπιλά). 

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Πατσιογεώργος, Ντόσης (70' Νικολίτσης), Λαμπάκης, Κοντσίδης, Ντόικιτς, Τσιάρας, Ελιομάρ (68' Αλεξίου), Μυστακίδης, Γιαννούλης (80' Σταματής), Μανίκας, Μάρκοβιτς. 

Διαιτητική τριπλέτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου