Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Τέλος ο Παναγόπουλος από την ΑΕΛ!!

Σε μία απίστευτη κίνηση προχώρησε η ΠΑΕ ΑΕΛ σήμερα το βράδυ, απολύοντας τον Κώστα Παναγόπουλο!
Μετά τη χθεσινή νίκη κόντρα στον Πιερικό με 2-0 και εκεί που δεν το περίμενε κανένας, για δεύτερη φορά ο Παναγόπουλος στην καριέρα του αποτελεί παρελθόν από την ομάδα της Λάρισας.
Η ΠΑΕ με μία λιτή ανακοίνωση μέσω facebook ανακοίνωσε σε όλο τον κόσμο ότι λύνει τη συνεργασία της με τον Παναγόπουλο.
«Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ, ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Κωνσταντίνο Παναγόπουλο τον οποίο ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του.»
Ήδη εδώ και ώρες από τη στιγμή που ανακοινώθηκε αυτή η είδηση... "βόμβα", τα σχόλια του φίλαθλου κόσμου είναι αρνητικά για την τακτική της ΠΑΕ ΑΕΛ να διώξει τον τεχνικό της ομάδας εκεί όπου όλα έβαιναν καλώς.
Μία μέρα μετά το 2-0 επί του Πιερικού και μία εβδομάδα πριν το πολύ κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου, ο Βαγγέλης Πλεξίδας επέλεξε να διώξει τον τεχνικό των "βυσσινί", εκεί όπου φαινόταν να επανέρχεται και η ηρεμία στις τάξεις της ομάδας μετά την ήττα στη Λαμία.
Ακόμη ένα σημείο που γεννά ερωτήματα, είναι το ότι οι δύο άνδρες βρέθηκαν και στην αναμέτρηση της Κ20 το απόγευμα στα Δένδρα και κανείς δεν μπορούσε να διακρίνει με τίποτα ότι υπήρχε κάποιο πρόβλημα.
Προφανώς ο Παναγόπουλος δε θα βρισκόταν εκεί αν ήδη του είχε γνωστοποιηθεί η απόφαση του Πλεξίδα. 
Άρα αυτό έγινε αργά το απόγευμα, σίγουρα προς έκπληξη του- πλέον πρώην- τεχνικού.
Όπως κανείς μπορεί να φανταστεί λοιπόν, η πρώτη ερώτηση στο μυαλό όλων είναι το "γιατί". 
Μία ερώτηση που έκανε και ο Παναγόπουλος στη συνάντησή του με τον Βαγγέλη Πλεξίδα, εκεί όπου και ζήτησε εξηγήσεις για την απόλυσή του από την ομάδα. Δυστυχώς, ωστόσο, η απάντηση του Πλεξίδα δεν πρέπει να ικανοποίησε τον Έλληνα τεχνικό, μιας και δεν κατονομάστηκε συγκεκριμένος λόγος ούτε δόθηκε εξήγηση, αλλά απλά αναφέρθηκε ότι ήταν θέληση του μεγαλομετόχου της ΑΕΛ να τον διώξει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου