Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Και επίσημα Θωμάς Γράφας!

Πριν από λίγο η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Θωμά Γράφα, με τον 44χρονο τεχνικό να έχει αναλάβει από σήμερα τις τύχες της ομάδας αφού, από το πρωί βρισκόταν στην Λάρισα, ενώ βρέθηκε και στην προπόνηση στα Δένδρα.
Ο 44χρονος τεχνικός έλυσε το Σάββατο τη συνεργασία του με τον Απόλλωνα 1926 και στη συνέχεια μίλησε με τον πρόεδρο των «βυσσινί», Βαγγέλη Πλεξίδα. 
Οι δύο άνδρες τα βρήκαν και αποφάσισαν να συνεργαστούν.
Ο Θωμάς Γράφας την σεζόν 2013-2014 εργάστηκε στον Ηρακλή Ψαχνών. 
Σε 38 αγώνες πρωταθλήματος Football League και Κυπέλλου Ελλάδας από το Νοέμβριο του 2013 έως τον Ιούνιο του 2014, η ομάδα του είχε απολογισμό 13 νίκες-14 ισοπαλίες-11 ήττες. Συγκεκριμένα ανέλαβε στο τέλος Οκτωβρίου 2013 και μετά την 5η αγωνιστική ως αντικαταστάτης του Γιώργου Λάμπρου στον πάγκο του Ηρακλή Ψαχνών.
Πιο πριν διετέλεσε, μεταξύ άλλων, προπονητής στο Αιγάλεω (περίοδος 2009-10) αρχικά ως βοηθός προπονητή αλλά και ως πρώτος για ένα διάστημα, τη σεζόν 2009-2010 όταν η ομάδα ήταν ακόμα στη Β' Εθνική. 
Το 2012-13 εργαζόταν στην Α.Ε. Κηφισιάς, την οποία οδήγησε στην άνοδο στη Γ’ Εθνική και στην κατάκτηση του Κυπέλλου Αθηνών, στην πιο πετυχημένη περίοδο του συλλόγου.
Ο Θωμάς Γράφας είναι γιος του παλαιού διεθνή ποδοσφαιριστή Δημήτρη Γράφα, ο οποίος αγωνίστηκε κυρίως τη δεκαετία του '50, αρχικά στο Αιγάλεω κι έπειτα στον Εθνικό, αγωνιζόμενος ως τα μέσα της δεκαετίας του '60 που έκλεισε την καριέρα του στο Φωστήρα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει τη πρόσληψη του κ. Θωμά Γράφα στη θέση του προπονητή με άμεσο συνεργάτη τον κ. Σάκη Αναστασιάδη. Ο κ. Σάκης Αναστασιάδης εξακολουθεί να κατέχει τη θέση του προπονητή της ομάδας Κ-20. Η ΠΑΕ ΑΕΛ με νεότερο δελτίο θα ανακοινώσει την αναπλήρωση του ιατρικού της επιτελείου. Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου