Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Τρίποντο παραμονής για την ΑΕΛ!!!!

Τη μεγαλύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα έως τώρα πέτυχε η ΑΕΛ που κατάφερε να επικρατήσει στο AEL FC ARENA του Λεβαδειακού με 2-1, στο ματς με το οποίο έπεσε η «αυλαία» της 21ης αγωνιστικής της Super League.
Για την ΑΕΛ αυτή ήταν η πρώτη νίκη έπειτα από επτά αγωνιστικές και μόλις δεύτερη από τότε που ανέλαβε ο Σάκης Τσιώλης. 
Στον αντίποδα ο Λεβαδειακός έμεινε για 12η διαδοχική αγωνιστική χωρίς νίκη!
Η ΑΕΛ άνοιξε το σκορ στο 22' όταν ο Ρέντζας έκανε το γύρισμα από δεξιά ο Ρέγες άφησε τη μπάλα έξυπνα να περάσει κάτω από τα πόδια του και ο Αγκάνοβιτς, με πλασέ στην κίνηση νίκησε τον Ναμάσκο. 
Στο 61' έπειτα από σέντρα του Μεντί και διώξιμο των αμυντικών της ΑΕΛ, ο Καλτσάς, έπιασε το μονοκόμματο σουτ και έγραψε το 1-1, αφού πρώτα η μπάλα χτύπησε στον πεσμένο Αβραάμ.
Στο 62' αποβλήθηκε ο Ντέλετιτς για αγκωνιά στον Ζεζίνιο και στο 64' είδε κόκκινη και ο Γιουσούφ για αγκωνιά στο Ρέντζα.
Για να φτάσουμε στο 71' όταν ο Ναζλίδης έκανε τη σέντρα και ο Ρέντζας με κεφαλιά έγραψε το τελικό 2-1 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς!!
ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Ξενόδοχοβ, Ρέντζας (88' Γιοβάνοβιτς), Φατιόν, Φάρκας, Αβραάμ, Μασαλέσα, Ντέλετιτς, Αγκάνοβιτς (77' Βαρέλα), Ρέγες (54' Γκουλουζάντε), Ναζλίδης και Ικάουνιεκς. 

Λεβαδειακός (Γιάννης Χριστόπουλος): Ναμάσκο, Βούρος (77' Μιλιάζες), Μεντί, Ουόν (32' λ.τρ. Τριποτσέρης), Νιασέ, Καλτσάς, Ζεζίνιο, Τόνι Σίλβα (λ. τρ. 87' Βασιλείου), Καραμπουέ, Γιουσούφ και Γιακουμάκης. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου