Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Άξιζε κάτι καλύτερο... ΠΑΟΚ - ΑΕΛ 2-0

Για το πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ ο ΠΑΟΚ χωρίς να εντυπωσιάσει κέρδισε την σαφώς βελτιωμένη ΑΕΛ με σκορ 2-0.
Οι «βυσσινί» είχαν θετική παρουσία στο ματς έδειξαν σημάδια βελτίωσης, και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσε με τους Ντέλετιτς και Ναζλίδη να φέρει το ματς στα ίσα όμως οι τελικές προσπάθειες δεν ήταν καλές.
Στο 37' στην πρώτη ουσιαστική ευκαιρία του ΠΑΟΚ ο Ενρίκε έκανε τη σέντρα, ο Γκόλιας απομάκρυνε με το κεφάλι, η μπάλα στρώθηκε στον Κάνιας και εκείνος με ωραίο σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή έκανε το 1-0.
Στο 86ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Ναζλίδης έχασε τη μπάλα κοντά στη περιοχή, η μπάλα βρέθηκε στον Κίτσιου που βγήκε τετ – α – τετ και πλάσαρε σωστά για το τελικό 2 – 0.

Οι Συνθέσεις
ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Μπρκιτς, Λέοβατς, Μαλεζάς, Βαρέλα, Μάτος, Κάνιας, Σακχόφ, Ενρίκε (62′ Κίτσιου), Μπίσεσβαρ, Μυστακίδης (80′ Κάτσε), Αθανασιάδης (56′ Κουλούρης).

ΑΕΛ (Θοδωρής Βουτυρίτσας): Ξενοδόχοβ, Ναβάρο (77′ Καπός), Γιοβάνοβιτς (38′ λ.τ. Κοντόρ), Γκόλιας, Ρέντζας, Φατιόν, Βαρέλα, Αβραάμ (62′ Ικάουνιεκς), Ντέλετιτς, Μασαλέσα, Ναζλίδης.

Διαιτητική Τριπλέτα
Κιοτζένης, Σίπκας, Βασιλόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου