Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

Μπορούσε τη νίκη η ΑΕΛ

Με σκορ 1-1 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Αστέρα Τρίπολης στο AEL FC ARENA για την 2η αγωνιστική της Super League.
Ένα παιχνίδι μέτριο έως κακό στο πρώτο ημίχρονο, με την ΑΕΛ όμως να είναι αυτή που είχε την μεγάλη ευκαιρία στο 23’ να ανοίξει το σκορ, όταν ο Αγκάνοβιτς βρήκε ωραία τον Κρίσμαν ο τελευταίος έπιασε το εναέριο γυριστό σουτ, αλλά είδε τη μπάλα να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτυών του Αθανασιάδη. 
Στην επανάληψη η ομάδα μας ήταν πολύ ήταν καλύτερη, απείλησε για το 1-0, αλλά κόντρα στη ροή του αγώνα ο Αστέρας κέρδισε πέναλτι.
Ήταν το 52’όταν ο Ζίζιτς δεν κατάφερε μα διώξει τη μπάλα, αυτή χτύπησε στο χέρι του και δόθηκε το πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Μάσα 
Στο 68’ ο Θωμάς Ναζλίδης αδράνησε μπροστά στον Αθανασιάδη και δεν μπόρεσε να φτάσει στο γκολ κάτι που έκανε όμως στην αμέσως επόμενη φάση.
Ήταν το 71’ όταν ο έμπειρος επιθετικός βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο στην περιοχή του Αστέρα και εκμεταλλευόμενος την πάσα του Περόνε με ιδανικό πλασέ έκανε το 1-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
Το γκολ αυτό όπως ήταν φυσικό ανέβασε την ψυχολογία των παικτών στα ύψη και με την μεγάλη βοήθεια του κόσμου έδωσε την ώθηση στους «βυσσινί» που αμέσως μετά έχασαν μοναδική ευκαιρία για την ολική ανατροπή.
Ο Περόνε βρέθηκε στην περιοχή έκανε το σουτ με την μια με την μπάλα όμως να περνά λίγο άουτ από την εστία του Αθανασιάδη.
Το παιχνίδι στα επόμενα λεπτά έγινε Γκραν Γκινιόλ με τη μπάλα να είναι πάνω κάτω.
Στο 77’ ο Μπόζοβιτς επενέβη σωτήρια στο δυνατό σουτ του Κυριακόπουλου και το ίδιο έκανε και και στο 83’ στο πλασέ του Μάσα κρατώντας το 1-1!!
Στο 85’ η ομάδα του Πάους έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 2-1 όταν ο Ρέντζας έκανε τη σέντρα ο Ζίζιτς με κεφαλιά την έστειλε προς την εστία όμως ο Πασαλίδης τελευταία στιγμή την έδιωξε σε κόρνερ.
Το 1-1 δεν άλλαξε μέχρι το τέλος με την ΑΕΛ και τον Αστέρα να παίρνουν τον πρώτο τους βαθμό φέτος. 

Διαιτησία: Ζαχαριάδης (Ευθυμιάδης, Μερκενίδης)

ΑΕΛ (Αντρέ Πάους): Μπόζοβιτς, Ναβάρο (80’ Γιαννιτσάνης), Γουάλλας, Γκόλιας, Ζίζιτς, Φατιόν, Αγκάνοβιτς (69’ Περόνε), Ντέλετιτς, Κρίσμαν (46’ Ρέντζας), Λεοζίνιο, Ναζλίδης.

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Αθανασιάδης, Σίλβα, Γιαννούλης, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Μαντίντα (72’ Ισνάλντο), Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Μανιάς, Καλτσάς (63’ Κυριακόπουλος), Μάσα (90’ Ντουντού).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου