Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

Πέμπτη 30 Αυγούστου (νέα ημερομηνία) η Νατάσσα Μποφίλιου στο Barra party 2018 στο Συκούριο!!!

Μία  ξεχωριστή πολιτιστική εκδήλωση που έχει καταστεί επιτυχημένος θεσμός, το «12ο Barra Party», θα  έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρεθούν το βραδάκι της Πέμπτης 30 Αυγούστου στην Μπάρα του Συκουρίου, στους πρόποδες του Κισσάβου.
Μετά από δύο αναβολές λόγω καιρικών συνθηκών τελικά η εκδήλωση αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30 Αυγούστου!!
Ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Συκουρίου, και οι Φίλοι του Barra party μας καλούν σε μια βραδιά, που κατά τα φαινόμενα θα είναι αξέχαστη και μαγική, παρέα με την Νατάσσα Μποφίλιου σε ένα live κυριολεκτικά μέσα στην φύση.. 
Οι μαγευτικές φωνές και μελωδίες τους θα ενωθούν με το υδάτινο στοιχείο και θα προσφέρουν στους παρευρισκόμενους άλλη μία μοναδική βραδιά.
Το Barra Party ξεκίνησε για πρώτη φορά το 2007 σαν ιδέα,από ανθρώπους που θέλησαν να αναδείξουν τον τόπο τους με ένα διαφορετικό τρόπο. 
Σκοπός των εκδηλώσεων είναι η ψυχαγωγία όλων των κατοίκων της περιοχής αλλά και η προβολή και ανάπτυξη του τόπου καθώς το «Barra Party» είναι  μια ευκαιρία να δουν και να γνωρίσουν όλοι οι επισκέπτες τις ομορφιές του μυθικού αυτού βουνού.
Η τοποθεσία που φιλοξενεί το Barra Party, δεν είναι άλλη από την Μπάρα, έναν τεχνητό ταμιευτήρα νερού, λίγο έξω από το χωριό του Συκουρίου. 
Η μικρή λίμνη στους πρόποδες του Κισσάβου, με την εκπληκτική θέα και τον αμφιθεατρικό της περιβάλλοντα χώρο προσφέρεται για μοναδικές μουσικές βραδιές.
Στον χώρο της εκδήλωσης θα  υπάρχει φαγητό και ποτό.

Προπώληση εισιτηρίων : 
Βιβλιοχαρτοπωλείο "Άνεμος" Κύπρου 49
Τηλ. 2410252390

Τιμές εισιτηρίων : 12 €
Προπώληση : 10 €

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου