Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΕΛ-ΑΡΗΣ 1-2 

Την πρώτη της φιλική ήττα στο AEL FC ARENA γνώρισε η ΑΕΛ από τον Άρη με 1-2. Οι "βυσσινί" παρά τις πολλές απουσίες, ικανοποίησαν με την απόδοσή τους και απλώς πλήρωσαν δύο αδράνειες στην άμυνά τους στα γκολ του Άρη
Στο πρώτο μέρος, ο ΑΡΗΣ άνοιξε το σκορ με ένα θεαματικό γκολ από τον Παπαζαχαρία, ο οποίος δοκίμασε ένα πολύ δυνατό σουτ από πλάγια θέση και κατάφερε να νικήσει τον Μιχαηλίδη.
Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΛ ισοφάρισε με δυνατό σουτ του Πλιάγκα στο 49’, για να έρθει ο Σολτάνι στο 58’ και να δώσει με προβολή εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του. 

Η ΑΕΛ στο 74’ έχασε τεράστια ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι στα ίσια, όταν έπειτα από σουτ του Τσιμπάμπα η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

 Λάρισα (Κόουλμαν): Μιχαηλίδης (62' Σωτηρίου), Καλί, Ααράμπ, Βενετίδης (62' Κατσιαρός), Παπαγεωργίου, Ιγκλέσιας (46' Τσιμπάμπα), Χατζής, Νεμπεγλέρας, Καραχάλιος, Πλιάγκας (79' Καρανίκας), Ζεκίνια.

Άρης (Τσιώλης): Βελλίδης, Νέτο (71' Γιαννιώτας), Παπαζαχαρίας (80' Κατίδης), Μίσελ, Σολτάνι (64' Κασναφέρης), Τόχα (75' Αγγελούδης), Καστίγιο (69' Αγτζίδης), Ντίκο, Καπετάνος (62' Παπαστεριανός), Λαζαρίδης, Πρίττας (62' Βράνιες).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου