Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

ΑΝΤΕ ΜΩΡΕ ΟΝΕΙΡΟ!!!

ΒΕΡΟΙΑ-ΑΕΛ 0-3 !!!!!!!!!!!!!!
Χωρίς να δυσκολευτεί η ΑΕΛ κατάφερε να πάρει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα με το επιβλητικό 0-3 στη Βέροια κόντρα στην τοπική ομάδα.
Η σημερινή ήταν η πρώτη εκτός έδρας νίκη σε αγώνα πρωταθλήματος, μετά από 19 μήνες (η ΑΕΛ είχε νικήσει με το ίδιο σκορ τον Πανιώνιο, στις 11/4/2010). 
H επιτυχία αποκτά μεγάλη αξία αν αναλογιστεί κανείς ότι έγινε στην έδρα μιας από τις ισχυρότερες, και μέχρι πρότινος αήττητης ομάδας της κατηγορίας.
Στο 22ο λεπτό από εξαιρετικό γύρισμα του Σεσίνια και κεφαλιά-πάσα του Τσιμπάμπα, ο Δημήτρης Κολοβέτσιος με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ της καριέρας του με την ΑΕΛ.
Στο 29ο ο Μπόα Μόρτε εκμεταλλεύθηκε σύγχυση στην άμυνα της Βέροιας και η μπάλα έφτασε στον Ζοέλ Τσιμπάμπα, ο οποίος με σουτ την έστειλε πρώτα στο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα του Κοτταρίδη.

Στο 63ο η Βέροια απείλησε, αλλά ο Σιατραβάνης, έδιωξε πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του Ολαϊτάν. Η ΑΕΛ παρέμενε εξαιρετικά επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις και σε μια από αυτές ο Σεσίνια με άψογο τελείωμα στην κίνηση μετά από γύρισμα του Χασομέρη έκανε το 0-3 σφραγίζοντας τη νίκη στο 69ο λεπτό.
ΑΕΛ: (Κρις Κόουλμαν): Μιχαηλίδης, Παπαγεωργίου, Καλί, Ταλ, Κολοβέτσιος, Νεμπεγλέρας (50' λ.τ Χασομέρης), Μπόα Μόρτε, Χατζής, Σιατραβάνης, Σεσίνια, Τσιμπάμπα.
Βέροια: (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Κοτταρίδης, Σαμαράς, Μπάρμπας, Καλτσάς (46' Τάντιτς), Φαρινόλα, Ολαϊτάν, Κάντι, Καλογέρης, Βεργώνης, Γεωργιάδης (46' λ.τ Αμαραντίδης), Λανγκλέ.
Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών)
Βοηθοί: Χαρίτος, Νακόπουλος (Αθηνών) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου