Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Η αποστολή για Ρούβα

 
Με σύνθεση ανάγκης και 15 ποδοσφαιριστές στην αποστολή της αναχωρεί η ΑΕΛ για την Κρήτη, όπου αύριο (Τετάρτη 23/11) στις 3μ.μ. στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης» θα αντιμετωπίσει σε νοκ άουτ αγώνα τον Ρούβα για την 2η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Στη διάθεση του Κρις Κόουλμαν δεν βρίσκονται οι τραυματίες Νεμπεγλέρας, Κατσιαρός, Κολοβέτσιος, οι Βενετίδης, Ρομέου, Γκονζάλεζ, που διανύουν το στάδιο αποκατάστασης, ενώ σήμερα στο απουσιολόγιο προστέθηκε ο Φαλάγγας λόγω ίωσης.
Την αποστολή απαρτίζουν οι εξής 15 ποδοσφαιριστές: Σωτηρίου, Πρίφτης, Καλί, Φωτιάς, Καρανίκας, Παπαγεωργίου, Αραμπατζής, Χατζής, Σιατραβάνης, Πλιάγκας, Χασομέρης, Καραχάλιος, Ζεκίνια, Σαϊτιώτης, Βούζας.

Αν μη τι άλλο, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι παρά τις απουσίες, δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή τα μεγάλα ατού της ομάδας Μπόα Μόρτε, Σεσίνια, Τσιμπάμπα και Ταλ, καθώς και ο Ααράμπ που εξακολουθεί να αντιμετωπίζει το γνωστό οικογενειακό ζήτημα.
Τελικά, η ΑΕΛ σνομπάρει το κύπελλο και ρισκάρει τόσο πολύ έναν αποκλεισμό ή ο Ουαλός έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στους παίκτες που πήρε μαζί του;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου