Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Η αποστολή με Αστέρα

 
Η ΑΕΛ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αυριανό (Κυριακή 11/12, 17:00) αγώνα με τον Εθνικό Αστέρα στην Καισαριανή, με πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις των Δένδρων μετά το τέλος της οποίας ο Κρις Κόουλμαν ανακοίνωσε την αποστολή. 
Σε αυτή δε συμμετέχουν οι Ρομέου, Βενετίδης, Νεμπεγλέρας, Σεσίνια και ο Αραμπατζής που εκτίει ποινή λόγω της αποβολής του στον αγώνα με την Παναχαϊκή.
Την 20άδα απαρτίζουν οι: Μιχαηλίδης, Σωτηρίου, Ααράμπ, Καλί, Πλιάγκας, Γκονζάλεζ, Παπαγεωργίου, Κατσιαρός, Μπόα Μόρτε, Χασομέρης, Βούζας, Χατζής, Σιατραβάνης, Ταλ, Σαϊτιώτης, Τσιμπάμπα, Ζεκίνια, Κολοβέτσιος, Καρανίκας, Φωτιάς.


ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΕΝΔΕΚΑΔΑΣ
Κάτω από τα δοκάρια θα ξεκινήσει ο έτοιμος Σωτηρίου, στο κέντρο της άμυνας οι Ταλ – Κολοβέτσιος με τον Παπαγεωργίου από τα δεξιά ενώ στα αριστερά υπάρχει ένα ερωτηματικό. Σήμερα ο Κατσιαρός δεν προπονήθηκε για να προφυλαχτεί αφού έχει ένα πρόβλημα στο πόδι του. Εάν δεν είναι απόλυτα έτοιμος τότε στη θέση του θα αγωνιστεί ο Καλί (το πιθανότερο σενάριο). Αμυντικά χαφ θα χρησιμοποιηθούν οι Ααράμπ – Χατζής με τον Μπόα Μόρτε στα αριστερά και τον Χασομέρη στα δεξιά. Σε ρόλο δεκαριού ο Γκονζάλες και στην κορυφή της επίθεσης ο Σαϊτιώτης (εκτός και αν παίξει ο Κατσιαρός και τότε ίσως αγωνισθεί ο Ζεκίνια).
Η αποστολή θα αναχωρήσει στις 3 μ.μ. από το AEL FC ARENA με προορισμό την Αθήνα, όπου και θα διανυκτερεύσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου